Diyette ne yiyelim sorusu tarih oluyor

Diyette ne yiyelim sorusu tarih oluyor
Güncelleme:

Diyetimize uygun yemekler bulmak, diyet yaparken en çok zorlandığımız konu.

Diyet Yemekleriniz Siz Neredeyseniz Oraya Geliyor.

Rafinera sağlıklı menülerini, farklı günlük kalori seçenekleriyle siz neredeyseniz oraya ulaştırıyor ve ne yiyelim sorusu tarihe karışıyor!

Rafinera, günlük kalori hedefinize uygun, diyetisyen tarafından hazırlanmış ve Dünya Sağlık Örgütü'nce kabul edilmiş yiyeceklerle oluşturulan menülerini sağlıklı bir şekilde pişiriyor, hazırlıyor ve hijyenin üst düzeyde tutulduğu bir sistemle paketliyor. Günde 5 öğün olarak hazırlanan bu menüler soğuk zincirin korunduğu özel bir kuryeyle kapınıza kadar getiriliyor.

Karbonhidrat, protein ve yağ dengesinin özenle sağlandığı menüler lezzeti ve sağlığı bir arada bulunduruyor. Kilo vermek ya da sağlıklı beslenmek isteyenler, her gün beş öğün yemeğini arzu ettikleri beslenme planına uygun olarak teslim alabiliyorlar.

Rafinera, özenle hazırladığı web sitesinde doğru beslenme planını belirleyebilmek için bizlere yardımcı olurken, günlük kalori hesaplayıcısı ve gerektiğinde danışabileceğimiz online diyetisyeniyle; sağlıklı bir bedene kavuşmamızda önemli rol oynuyor.

Her pazartesi başlamaya söz verdiğimiz diyetimizi her salı bozarak kendimize kızdığımız günler geride kaldı. Rafinera lezzet, doygunluk ve sağlık hedefimize, "istikrar" prensibiyle değer katıyor.

Uygun Diyet Menüleri, Uygun Fiyatlarla

Rafinera'nın, 1.100 - 1.500 kkal/gün özellikli De-Light ve 1.600 - 1.900 kkal/gün özellikli Fit&Well beslenme planları günlük 20 TL'den başlıyor. Her biri özenli hesaplamalar yapılarak ve önemli kriterler göz önüne alınarak hazırlanan menülerin fiyatları arzu edilen öğünlere göre değişiklik gösteriyor.

Siz de sağlıklı ve lezzetleri yemeklerinizi her sabah kapınızdan teslim alarak, diyetinizin keyfini Rafinera konforunda sürdürün.