Kadınlar arasında yeni trend: Boo diyeti

Kadınlar arasında yeni trend: Boo diyeti
Güncelleme:

Yaz yaklaşıyor, tabi yaz demek plaj demek. Plajda fit ve güzel görünmek ancak fazla kilolarınızdan kurtulmanızla mümkün...

Kilo vermek için birçok şey yapabilirsiniz fakat asıl önemli olan sağlıklı kalarak kilo vermek . Bugün başta ünlü kadınlar olmak üzere herkesin gündeminde Boo Diyeti var.

Boo diyeti nedir?

Sosyal medyada fenomen haline gelen Boo Diyeti birçok ünlünün kullanımıyla instagram ve sosyal medya paylaşım sitelerinde birinci sırada yer alıyor. Uzun yıllardır Avrupa ve Amerika’da rekor kıran Boo Diyeti 5 aydır Türkiye gündeminde. İçeriğinde tamamen doğal bitkilerin, yeşil kahvenin yer aldığı Boopacktr Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Hakan Temiz açıklamasında; Yurt dışında çok aktif bir kitleye sahip olduklarını, ürünün tamamen doğal olduğunu, ilaç, gıda takviyesi veya mama olmadıklarını dile getirdi. Ürün demlik poşet çay ve özel harmanlanan yeşil kahve ’den oluştuğunu, kullanıcılarının ve fenomenlerin özellikle diyetin yanı sıra detox için kullandıklarını ifade etti.

Boo Diyetinin faydaları neler?

Boo Diyeti sadece zayıflamak amaçlı değil yılda 2 kez vücuttaki toksinlerin dışarı atımı ve hücrelerin yenilenmesi için gereken tüm bitkileri barındıran bir diyet programı. Kullanıcılar detox-diyet programını kullanmaya başladıkları andan itibaren uzman diyetisyenler eşliğinde vücutlarındaki rahatsızlıkları, ödemi ve tuvalet alışkanlıklarının düzene girdiğini belirtiyorlar. Türkiye’de aktif olarak pek çok ünlünün detox amaçlı kullandığını ve zayıf insanların bile yılda 2 kez muhakkak vücudunu tolere edebilmesi için çeşitli bitkilerin kullanılması gerektiğini bildiriyorlar.

Bitki ve Boo Diyeti derken en önemli unsur el değmeden hazırlanması ve ürünün tamamen organik olması ilkeleri. Diyet programı her ülkeye göre özel olarak uzman diyetisyenler eşliğinde damak tadına özel olarak ve ülkenin yemek yeme alışkanlıklarına göre düzenlenmekte. Yakın bir dönemde Azerbaycan, İran, Irak’ta aktif olarak piyasaya girileceği bildirilen ürün, sosyal medya sayesinde oradaki ünlülerinde gözdesi haline geldi. Kadın – erkek, herhangi bir yaş sınırı olmaksızın vücuttaki kitleleşmiş yağ oranlarının düşmesi, organlarda biriken yağlanmaların kaldırılmasındaki etkisi herkes tarafından anlatılan Boo Diyeti aynı zamanda zayıf insanlarında ileri ki dönemlerde vücut yağ oranlarının artmayacağını bildiriyor. Biliriz ki her vücut yaşın geçmesiyle değişiklik göstermekte. Mama, ilaç, gıda takviyelerinde kullanım oldukça olumlu-olumsuz dönüşler alabiliyorlar fakat ürün kullanımı bittikten sonra vermiş oldukları kilonun 2 katı daha çok kilo alımıyla hüsrana uğrayan birçok kullanıcı bulunmakta. Artık insanlarımız bilinçli bu türlü geri dönüşü hastalık, ölüm veya kilo olarak dönüşlerin olacağı ürünleri kullanmamakta ısrarlı. Bunun için iyi bir araştırma ve  %100 doğal olup olmadığını, kimlerin geri dönüşlerinin olumlu olduğunu, uzmanlar tarafından mı yönlendirildiğine dikkat etmesi gerekmektedir. Boo Diyeti bunlara gerçekten güzel dönüşler ve yanıtlar veriyor.