Ünlülerin sırları herkesi zayıflatacak

Ünlülerin sırları herkesi zayıflatacak
Güncelleme:

Hollywood yıldızlarının formda kalma sırlarını merak ediyor musunuz?

Zayıf olmak neredeyse bütün kadınların en büyük tutkusu..

MIRANDA KERR

28 yaşındaki ünlü manken, anne olmasına rağmen kıskanılacak bir fiziğe sahip. Sırrını avakado ve brokoliye borçlu olduğunu söyleyen ünlü maken ayrıca düzenli yoga yapıyor.

HALLE BERRY

45 yaşında olmasına rağmen, düzgün fiziğiyle dikkat çeken oyuncu, şeker oranı düşük gıdalar tüketmesinin yanında sıkı egzersiz yapıyor.

RIHANNA

Ünlü şarkıcı, karbonhidrat seviyesi düşük yiyecekler yiyor.

BEYONCE KNOWLES

Amerikalı ünlü şarkıcı Beyonce Knowles, ne zaman alışverişe çıksa kendisine bir beden küçük gelen bir jean pantolon aldığını ve bu pantolona sığabilmek için sıkı bir diyete girdiğini söylüyor.

LADY GAGA

Ünlü şarkıcı Lady Gaga, kahvaltıda hamur işleri ve ekmek yerine tam tahıllı kahvaltı gevreklerini ve meyveyi tercih ediyor.

CAMERON DIAZ

Beyazperdenin seksi güzellerinden Cameron Diaz, ne kadar yoğunbir iş programı olursa olsun, güne kahvaltı etmeden başlamadığını söylüyor. Ünlü yıldız, kahvaltı sayesinde metabolizmasının hızlı çalıştığını belirtiyor.

MELANIE BROWN

Spice Girls grubunun yıldızı Melanie Brown, lezzetsiz olduğu için diyet yemeklerini sevmeyenlere baharat kullanmalarını tavsiye ediyor. Baharatla lezzetlendirilen yemeklerin damak zevkini de tatmin edeceğini sözlerine ekliyor.

JENNY McCARTHY

Jenny McCarthy, ne zaman kilo alsa ıspanak çorbası içerek forma girdiğini dile getiriyor.

KIM KARDASHIAN

Ünlü TV yıldızı Kim Kardashian, her akşam uyumudan önce 250 mekik çekerek formunu koruyor ve bunu herkese tavsiye ediyor.

FERGIE

Sahnelerin seksi yıldızı Fergie, dans ederek kilo verdiğini söylüyor. Evde boş vakitlerinde fırsat buldukça dans eden yıldız, dansın vücudunu sıkılaştırdığını sözlerine ekliyor.