Burun Estetiği Ameliyatı

Burun Estetiği Ameliyatı
Güncelleme:

Burun estetikleri ameliyatları adından da anlaşılacağı üzere burunda biçim bozukluklarının yok edilmesidir.

Bu nedenle estetiği özellikle profesyonel estetik ve plastik merkezince uygulanır. Bu bağlamda evinizin konforunda güncel burun estetiği fiyatları inceleyebilirsiniz. Ameliyat sonrasında ödemenizi ise ister nakit ister tüm banka kredi kartlarınız üzerinden yapabilirsiniz.

Ülkemizde de güvenle uygulanan burun estetiği burun organına daha estetik bir şekil sunmak açısından uygulanır. Ayrıca burun estetiği fiyatları bugün daha uygundur. Böylece hastalar rinoplasti ameliyatında ekonomik anlamda da avantajlı kalabilir. Burun estetikleri aynı zamanda burun içerisinde oluşan etlerin alınmasında da uygulanabilir.

Söz konusu et parçacıkları hastaların sağlıklı bir şekilde nefes alışverişini engelleyebilir. Bu durum hasta sağlığı ve yaşam konforu açısından risk oluşturur. Bu nedenle burun estetikleri geniş perspektifler üzerinden uygulanır. Bu ameliyat türü doğrudan kavisli burunlarda da uygulanır. Burun kemerinde inceltilme sağlanarak daha ince bir burun yapısı elde edilir.

Burun Estetiği Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Burun estetikleri ameliyatı bugün daha modern bir şekilde uygulanır. Çünkü diğer estetik ameliyatlarında olduğu gibi burun ameliyatında da bugün yüksek teknolojili tıbbi cihazlar yer alır. Bu nedenle burun estetiği fiyatları sonrasında bu ameliyatınızı problemsiz bir şekilde yaptırabilirsiniz. Burun kanatları açılarak buradan burun içerisine giriş yapılır.

Bu işlemden sonrasında burun kemerinde veya kemik dokusunda gerekli törpüleme yapılır. Bu işlem burundaki sorunun büyüklüğüne göre süreci değişebilir. Fakat burun estetikleri ameliyatları genel olarak 1 ila 8 saat arasında tamamlanır. Hasta ameliyat bitiminde taburcu olabilir. Nadiren rinoplasti ameliyatında hastanın 24 saat hastanede kalması söz konusudur.

Burun Estetiği Ameliyatı Öncesi

Burun estetikleri ameliyatları öncesinde kullanılan ilaçlar hakkında doktora bilgi verilmelidir. Ameliyattan 8 saat öncesinde kaliteli uyku alınmalıdır. Mutlaka güncel burun estetiği fiyatları incelenmelidir. Ameliyatı yapacak doktora ayrıca herhangi kronik hastalıklar varsa söz konusu hastalıklar hakkında da önceden bilgi aktarılmalıdır.

Burun Estetiği Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Burun estetikleri ameliyatı özellikle yasal kapsamda 18 yaşını dolduran herkese uygulanabilir. Bununla birlikten burunda nefes alışverişini engelleyen et parçası olması ve burunda ciddi anlamda rahatsızlık veren biçim bozuklukları olması durumunda rinoplasti uygulanabilir. Burun estetikleri ameliyatları geçmiş dönemlerde daha çok kadınlar tarafından tercih ediliyordu.

Ancak çağımızın yıldan yıla modernleşmesi sebebiyle rinoplasti ameliyatı artık çeşitli burun problemlerine maruz kalan erkekler tarafından da tercih ediliyor. Bugün her yaştan erkekler de doğrudan burun estetikleri ameliyatı yaptırıyor. Böylece erkekler de kadınlar gibi daha kariyerli bir iş ve sosyal hayat elde ediyor.

Burun Estetiği Ameliyatı Sonrası

Burun estetikleri ameliyatlarından sonrası da önemlidir. Burun estetikleri ameliyatı bittiğinde hastaların kaliteli yaşamı devam ettirmesi gerekir. Bu bağlamda burun estetiği ameliyatı sonrasındaki dönemlerde de doktor kontrollerine önem verilmelidir. Verilen ilaçlar günlük düzenli olarak kullanılmalıdır. Akabinde ameliyattan ilk 3 aylık zaman dilimi boyunca burun darbelere karşı korunmalıdır. Bununla birlikte buruna takılan tamponun sadece doktor tarafından çıkartılmasına özen gösterilmelidir.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetikleri ameliyat fiyatları ekonomik bütçenize uygundur. Bu ameliyatı özellikle profesyonel estetik ve plastik cerrahisinden almanız tavsiye edilir. Çünkü diğer estetik ameliyatlarında olduğu gibi burun estetikleri ameliyatları fiyatları da doktor klinikleri ve hastaneler arasında farklılık gösterir. Burun estetikleri ameliyat fiyatları 10 yıl öncesinde daha yüksek olarak sunuluyordu.

Fakat Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan düzenlemelerle birlikte tüm estetik ameliyat fiyatları indirimli olarak uygulanmaya başlandı. Burun estetikleri ameliyatı randevusunu doğrudan doktorunuzun kurumsal klinik sitesinden oluşturabilirsiniz. Ayrıca destek hattı üzerinden burun estetikleri hakkında merak ettiğiniz her şeyi doktorunuzdan sorabilirsiniz.

Tercihiniz doğrultusunda burun estetikleri ameliyatınızı gizlilik içerisinde de yaptırabilirsiniz. Uygulanan birçok estetik ameliyatları hastaların talepleri doğrultusunda gizlilik içerisinde gerçekleştiriliyor. Böylece burun estetiği olduğunuz yakın çevreniz tarafından fark edilmez.

https://www.huseyinkandulu.com/burun-estetigi/ bilgi için hemen tıklayın.