Darbe girişiminden sonra isteyene ücretsiz tedavi !

Darbe girişiminden sonra isteyene ücretsiz tedavi !

Darbe girişiminde sinirleri bozulana ücretsiz psikolojik yardım...

15 Temmuz gecesi hainleri darbe girişimi sonrası sinirleri bozulan toplumun ruh sağlığını korumak ve iyileştirmek için Ruh Sağlığı Derneği öncülüğünde ücretsiz psikolojik ve ilk yardım/TSSB eğitimi verilecek.

Devletin varlığına ve milletin birliğine kasteden darbe maksatlı saldırının ulusal ve küresel suç ortaklarını tüm şiddetiyle kınayan "Ruh Sağlığı Derneği', diğer yandan da yaşanan psikolojik yaralanmaların etkilerini azaltmak için harekete geçti.

Darbe maksatlı hain kalkışmayla birlikte üzerine düşeni en iyi şekilde yapmak, bu topraklarda yaşamanın hakkını vermek için ilk adımı atan dernek, Kim Psikoloji Merkezi'yle birlikte; işbirliği yapılan kurumlar, uzmanlar, üyeler ve vatandaşlara travma desteği vermeye başlıyor.

'Gün birlik olma günüdür" sloganıyla girişilen bu çalışmada; 30-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında 2 gün şeklinde düzenlenecek psikolojik destek yardımıyla sahaya inecek olan uzmanlar, vatandaşların yanında olduklarını göstererek onların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamaya çalışacak.

İHA