Genital Sağlık Sorunlarında Teknolojinin Yararları

Genital Sağlık Sorunlarında Teknolojinin Yararları
Güncelleme:

Ankara da özel muayenehanesinde hizmet veren Op. Dr. Uzay YILDIRIM teknolojinin sağlıkta, kadın sağlığında faydaları, doğum sonrası sürecin daha sağlıklı ve doğru atlatılmasına kadar birçok konuda sorularımızı yanıtladı.

Genital Estetik dediğiniz alanda teknolojinin ne gibi faydaları oldu? Genital estetik kadınların bazı sağlık sorunlarına yardımcı olan tedavi şeklidir. Ameliyatsız tedavi için ise teknolojinin faydaları bize yardımcı olmaktadır. Bıçak altına yatmak istemeyen, ameliyat olmaktan korkan, ameliyat sonrası ağrılı acılı süreci geçirmek istemeyen hastalar için geliştirilen cihazlar, ameliyatsız ve acısız tedavinin yollarını açmıştır.

Genital estetik bu anlamda teknolojinin en iyi cevap verdiği alanlar arasındadır. Genital bölgede yaşanan fizyolojik sorunların kısa sürede çözülmesini sağlamaktadır.

Hangi uygulamalar yapılmaktadır?

Estetik adı altında bakarsak, vajina beyazlatma işlemi bu uygulamaların başında gelir. Genellikle bir sağlık sorunu olarak nitelendirmeyiz, bu sebeple estetik açıdan değerlendiririz. Zamanla, yaş sebebiyle ya da birçok yan etkinin sebebiyle vajinada kararma meydana gelebilir. Bu durum estetik açıdan hastalarımızı ya da eşlerini rahatsız edebilir.

Bu tip sorunlarda estetik açıdan vajina beyazlatma işlemi yaparak hastalarımızın isteklerine yanıt vermekteyiz.

İdrar Kaçırma bir sağlık sorunu mudur?

İdrar kaçırma bir sağlık sorunudur. Bir hastalık olarak da nitelendirebiliriz. Bazı nörolojik hastalıkların etkisi olarak ortaya çıkabilmektedir, bunun yanı sıra idrar yolu kaslarının zayıflığı, doğum sonrası yaşanılan vajinal genişleme idrar kaçırma sorununu ortaya çıkabilmektedir. Ameliyatsız idrar kaçırma tedavisi mümkündür. Lazer yöntemi ile tedavi uygulanabilmekte acısı ve ağrı hissetmeden tedavi yapılabilmektedir.

İdrar kaçırma doğuştan edinilen bir hastalık olabilir, erken teşhis önemlidir. Çocuklarda da görülen idrar kaçırma sorunu tedavisi kolay olan bir hastalıktır.

Ameliyatsız idrar kaçırma ile bu sorununuzdan kurtulabilirsiniz.

Teknolojinin sağlıkta yeri oldukça büyüktür. Bilim ve teknoloji sayesinde hastalık teşhisi, tedavisi, insan ömrü uzayabilmektedir. Hem sağlık, hem estetik açıdan güzel yaşamak günümüzde artık çok kolaydır. Kendini ve eşinizi mutlu etmek için genital sağlık durumunuza dikkat etmeli ve uzman doktorlardan yardım almalısınız. Doğum ve sonrası için yaşanılan sağlık sorunlarıyla ilgili kaygılarınız varsa artık doğrum sonrası yaşanılan değişikliklerin tedavisi olduğunu bilmenizde fayda vardır.

Seçiniz...

Etiketler gebelik