Hastanede Kral Dairesi Konseptli Özel Oda

Hastanede Kral Dairesi Konseptli Özel Oda

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bir hastanede, 5 yıldızlı otel konforunu sunmak amacıyla kral daire konseptinde hasta odası hazırlandı.

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bir hastanede, 5 yıldızlı otel konforunu sunmak amacıyla kral daire konseptinde hasta odası hazırlandı. Oda özellikle turistlerin ilgisini çekti.

Kemer merkezindeki Özel Anadolu Hastanesi, talep üzerine kral dairesi konseptinde hasta odası oluşturdu. Hasta ve hasta yakınları için iki bölümden oluşan odanın duvar kağıtları, aydınlatmaları ve multimedya üniteleri özel olarak dizayn edildi. Odada özel hemşire hizmetinin yanında alakart yemek menüsü, doğumlar içinse özel konseptte süslemeler hazırlandı. Özellikle yabancı turistlerin tercih ettiği 5 yıldızlı otel konforundaki hasta odası yoğun ilgi çekti. Odanın ilk müşterileri Ukraynalı 32 yaşındaki Andery Shoio ile doğum hazırlığı yapan eşi 25 yaşındaki Ekaterina Shoio oldu. Baba adayı Andery Shoio, "Hastane odasını çok beğendik. Aynı oteldeki VIP odalar gibi. Eşimin bu odada doğum yapmasını istiyoruz" dedi.

'HASTALARIMIZ OTEL KONFORUNU YAKALAMAK İSTİYOR'

Hastane genel müdürü Ferim Ertan, "Bu hem sağlık turizmi, hem turist sağlığı, hem de yerli hastalarımız için daha lüks hastane konforu sağlamak, hizmetimizi bir üst basamağa çıkartmak için yaptığımız bir girişimdi. Bu noktada özellikle yabancı hastalarımız bu odamıza için yoğun talepte bulunuyor. Çünkü yurtdışından gelen hastalarımız burada otel konforunu yakalamak istiyor. Özellikle sağlık turizmine bu konforu sunmak ve boşluğu doldurmak adına Antalya'da bir ilki gerçekleştirdik" diye konuştu.

Özel odada kalan hastalara 24 saat hemşire görevlendirdiklerini ve özel yemek menüsü hazırladıklarını kaydeden genel müdür Ertan, "İlk hastamızda da olduğu gibi doğum için gelenlerde de özel bir konsept izliyoruz. Bebek süslemelerimizden tutun her şey çok özel yapılıyor" dedi.

FOTOĞRAFLI