3 öneri ile kontrolü ele alın

3 öneri ile kontrolü ele alın

Daha fazla enerji ve içsel motivasyon için bu yolları izleyebilirsiniz.

 

LEYDİTÜRK ÖZEL / Tüm kadınlar gündelik yaşantılarında sadece bu 3 basit kurala dikkat ederse kilo vermek çok daha kolaylaşır. Bu 3 ana noktayı belirleyen kondisyoner ve sporcu Jackie diyor ki:
 
1- Bazı insanların uyguladıkları dietler onları adeta bir zombiye çevirebilir. Sizin için önerimiz her hafta maksimum 2 öğün yemeği programa uygun yemeyin ve canınız ne çeker ise ondan yiyin. Kendinize yaptığınız bu güzellik ile belki fitnessta kaybolan motivasyonunuzu geri kazanabilirsiniz. Fakat bu 2 kaçamak öğün dışında diyetinizin dışarısına hiçbir zaman çıkmayın. Burada zor olan kısım kendi iç mutluluğunuzu kısıtlayabilerek diet disiplininden kopmamanız. Size güveniyoruz, gerçekten isterseniz yapabilirsiniz.
 
2- Susuz kalmamak sadece sağlık için gerekli değildir. Doğru çalışan bir metobolizmanın en büyük yardımcısı sudur. Suyun içerisine atacağınız limon parçası metobolizmanızı hızlandıracaktır ve enerji verecektir. Su içmeyi her zaman 1-3 litre arasında tutun ve şişkin olduğunuz anlarda daha fazla su içmeyin. Su aynı zamanda sizin atıştırmalıklardan uzak durmanıza da yardımcı olacaktır.
 
3- Onu değil öbürünü seçin ! Bazen dışarıda yiyeceğimiz ve içeceğimiz şeylerde seçici davranmıyoruz. Etraftan gelecek yargılardan kurtulmak için bunu yapıyor ve herhangi bir şey sipariş ediyorsanız iyi düşünün çünkü hiç bir imaj türü sizin sağlığınızdan daha önemli değil. Eğer yapabiliyorsanız öğünlerde aldığınız karbonhidrat miktarını bir yere not edin böylece kalori/karbonhidrat takibini çok daha rahat yapar kesin sonuç alırsınız..
 
Health.com