Micro Fue Saç Ekimi ile saçlarınıza kavuşun

Micro Fue Saç Ekimi ile saçlarınıza kavuşun

Saç ekimine teknolojinin son armağanı: ”Micro Fue Saç Ekimi\"

Teknolojik gelişmelerin estetik cerrahi ve saç ekimi sektörünü  yoğun şekilde etkilemesiyle birlikte, plastik cerrahların saç ekiminde hem çok daha başarılı sonuçlar almalarının, hem de hastaların kolay ve konforlu olarak saç ektirebilmelerinin önü açıldı. Maral Klinik kurucusu Doç. Dr. Tuğrul Maral’ın sözleri de bunu doğrular şekilde: “Saç ekiminde gelinen teknolojik nokta iyi anlatıldığı ve uygulandığı zaman hem yerli hem yabancı hastaların büyük ilgisiyle karşılaşıyoruz.”

Bu teknolojilerin en son nimetinin “Mikro Fue” (Mikro motor FUE) yöntemi olduğunu, bu yöntem ile hem bir seansta ekilebilen saç miktarının diğer yöntemlere göre çok daha fazla olduğunu, hem de elde edilen sonuçların doğal görünüm ve sıkılık açısından en iyi sonucu verdiğini vurgulayan Dr. Maral; ”FUT yöntemi ve elle yapılan klasik FUE yönteminde bir seans saç ekimiyle kapanabilen alan miktarı fazla değilken, MikroFUE yöntemi bir seansta geniş alanlara saç ekilebilmesini mümkün kılmıştır. Elle yapılan klasik FUE işlemi 2-3 günde yapılırken, MikroFUE ile daha fazla saç bir seansta ekilebilmektedir. Ve bu da hastaya hem rahatlık ve konfor hemde saç ekimi fiyatlarının daha düşük olmasına, dolayısyla hasta memnuniyetinin çok yüksek olmasına yol açmıştır.  Biz Mikro Fue tekniğiyle ile ekim yaparken hastalar da işlem boyunca çok daha konforlu, çok daha iyi vakit geçirmiş oluyorlar. İşlem sonrasında da tamamen ağrısız ve rahat oluyorlar”  dedi.

Özellikle estetik cerrahi ve saç ekimi sektörü konusunda atılımlar yapan Türkiye,  ağrısız ve konforlu saç ekim yöntemlerinde Avrupalı ve Arap turistlerin cazibe merkezi haline geldi. Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı  Doç. Dr. Tuğrul Maral MikroFUE yöntemi ile artık bir seansta, bir gün içinde yeterli saç ekimi yapıldığını ve hastaların işlemin ertesi günü dahi uçakla seyahat ederek evlerine geri dönebildiklerini,  yöntemin cerrahi açıdan da tamamen risksiz olduğunu belirtti.  Dr. Maral ayrıca saç ekiminin ülkemizin uluslararası tanıtımı ve itibarını arttırıcı bir sektör oluşturduğunu, buna karşın bu ünümüzü koruyabilmek için saç ekiminin güvenilir ve tecrübeli estetik plastik cerrahların kontrol ve sorumluluğunda çalışan uzman ve yetenekli saç ekim ekiplerince gerçekleştirilmesinin ve hastaların buna güven duymalarının önemini vurguladı.