Sağlıklı yaşam için doğal güç !

Sağlıklı yaşam için doğal güç !

Mevsim geçişlerindeki ısı değişiklikleri soğuk algınlığı vakalarının artışına sebep olur.

Sonbahardan kışa daha sağlıklı bir geçiş  için Arkopharma Laboratuarları’nın ürettiği Echinacea (Ekinezya) besin takviyesi sayesinde, grip ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara karşı artık güçlü bir
silahınız var.

Mevsim geçişlerindeki ısı değişiklikleri soğuk algınlığı vakalarının artışına sebep olur. Oysa sonbaharda bağışıklık sistemini güçlendirmenin formülü hastalanmadan önce hastalıktan korunmakta yatar. Uzmanlar, soğuk algınlığı gibi hastalıkların tedavisinde C vitamini ve ekinezyanın güvenli ve etkili iyileştirici sonuçlar verdiğini belirtiyor.

18.yüzyıldan bu yana kullanılmakta olan ekinezyanın, anavatanı Amerika’dır. Amerikalı yerlile (Kızılderilililer) tarafından kullanılmaya başlanan Ekinezya, o dönemde yaraların tedavisinde, yılan sokması, böcek sokması, boğaz ve diş ağrısı gibi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılmaktaydı. Uzun yıllardır yapılan araştırmalar sonucunda ekinezyanın nezle ve  soğuk algınlığına iyi geldiği, ayrıca enfeksiyonlarda immün sistemini güçlendirdiği ortaya çıkmıştır.

Avrupa’da besin takviyeleri konusunda lider olan Arkopharma Laboratuarları’nın gerçekleştirdiği uzun çalışmalardan sonra ortaya çıkardığı, vücudun doğal güç kaynağı olarak adlandırılan Echinacea bitkisel besin takviyesiyle hastalıklara karşı korunmak çok daha kolay olacağa benziyor. Yemekler ile birlikte 3 öğün olarak alınması tavsiye edilen Echinacea’nın kalp ve şeker hastalığı gibi rahatsızlıkları olmayan yetişkinlerin kullanması öneriliyor.

Arkopharma: Fitoterapi ve gıda takviyeleri alanlarında Avrupa lideri
Arkopharma Laboratuarları, 25 yılı aşkın süredir uzmanlığını, araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla insanların sağlıklı kalabilmeleri ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmeleri konusunda yoğunlaştıran bir Fransız markasıdır. Fitoterapi (bitkilerle tedavi) ve gıda takviyeleri alanlarında Avrupa´da lider olan Arkopharma, dünya genelinde 12 şubeye sahiptir ve 65´in üzerinde ülkede faaliyet göstermektedir. Arkopharma %100 doğal tıbbi bitkilerin üretiminde, Arkopharma Laboratuarları tarafından geliştirilen patentli özel üretim teknolojisi “kriyobroyaj” yöntemini kullanır. Arkopharma Sağlık Bakanlığı onaylı ürünleriyle besin takviyeleri alanında bir ilke imza atmıştır. Arkopharma 1997 yılında ilk %100 bitki kökenli kapsülleri geliştirerek fitoterapi alanındaki liderliğini bir kez daha kanıtlamıştır. Güvenilirliği ve standardizasyonu garanti altına alınmış yüksek kalitedeki ürünler, ödün vermeksizin yapılan üretim kontrolleri ile piyasaya sunulmaktadır. Ürünlere ait etkinlikler, klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır.