Şeker bağımlılığından kurtulmak mümkün

Şeker bağımlılığından kurtulmak mümkün

Abrahamson Metodu ile şekeri hayatınızdan çıkarın...

Şeker sadece obeziteye sebep olmuyor, bir çok hastalığın ardında yatan gizli neden…Kanserli hücreleri besliyor,  metabolizmayı yaşlandırıyor. Aynı zamanda cildi öldürüyor, rengini bozuyor, ciltte ince çizgilere sebep oluyor. 

Doktorların “Beyaz Zehir” olarak tanımladıkları endüstriyel şeker, sigaradan daha kötü bir alışkanlık olarak tanımlıyor. Şeker bağımlılığı sigaradan çok uyuşturucu bağımlılığına benziyor araştırmalara göre şeker, beyinde uyuşturucu ile aynı bölgeleri etkiliyor.

Bağımlılıklardan kurtulma konusunda dünya çapında tanınan,  enerjiye dayalı doğal arınma yöntemi “Abrahamson Metodu” ile şeker bağımlılığından arınmak mümkün!.

İstanbul’da “Be Positive” çatısı altında, “Abrahamson Metodu” terapistleri tarafından verilen hizmet, şeker ve gluten gibi bağımlılıklardan arınma konusunda tek seansta yüzde seksenin üzerinde başarı sağlıyor.

Abrahamson Sistemi ile tek seansta şeker ve glüten yeme isteğini azaltır, tatlı yeme ihtiyacına kayıtsız kalmayı sağlar!  Arınma sürecini takip eden kişiler şeker / gluten bağımlılıklarından arındıkları gibi birkaç gün içinde metabolizma üzerindeki olumlu etkileri gözlemlerler. Şeker, gluten bağımlığından arınan kişiler, daha odaklı, daha canlı olduklarını, daha az uykuya ihtiyaç duyduklarını ve genelde kendilerini daha iyi hissettiklerini ve daha neşeli olduklarını bildirirler.

Abrahamson Arınma Programı dünya çapında; sigara, şeker ve glüten gibi kötü alışkanlıkların yanı sıra; alkol, tırnak yeme, saç yolma (trikotillomani), deri yolma (dermatilomanı-CSP), kumar ve daha ağır ve karmaşık bağımlılıklardan kurtulmak için de kullanılıyor.

Leyditurk.com