Spa keyfini evde yaşayın...

Spa keyfini evde yaşayın...

İşte Spa keyfini evde yaşamanız için pratik yöntemler

Stresli hayatlarımızda biraz rahatlamak için hiçbir fırsatı kaçırmamak lazım. Artık Spa gibi insanın gevşemesini, rahatlamasını sağlayan bir yöntemin pahalı ve zahmetli olması gerekmiyor. Yeni ürünler sayesinde, Spa keyfini yaşamak için güzellik merkezlerinden randevu almaya çalışmanın gereği kalmadı. Spa merkezlerinde uygulanan doğal bakım yöntemlerinin çoğunu evde kendiniz yapabilirsiniz. Küveti doldurun,mumlarınızı ve tütsülerinizi yakın, kendi evinizde Spa keyfini yaşayın. 

İşte önerilerimiz...

Spa, “suyla uygulanan güzelleştirici ve rahatlatıcı bakım” anlamına geldiğinden, Spa için en uygun ortam banyodur. Unutmayın, Spa’nın en önemli özelliği ciltteki ölü derilerden kurtulmak ve cildi rahatlatmaktır.

Küveti ılık suyla doldurup suda doğal bitki esanslı köpük ve sabunları karıştırın. İsterseniz sevdiğiniz çiçekleri, kokulu yağları da banyo suyunun içine karıştırabilirsiniz. Küvetin içinde en az 20 dakika vücudunuza masaj yaparak rahatlayın.

KENDİNİZE UYGUN ORTAM HAZIRLAYIN

Unutmayın ki Spa sadece vücut bakımı demek değildir. Spa sırasında ruhu dinlendirmek ve olumsuz düşüncelerden kurtulmak çok önemlidir. Bu yüzden ortamı sizi dinlendirecek şekilde ayarlamanız gerekir. Banyonun belirli yerlerine mumlar ve tütsüler yerleştirin. Ve Spa’ya uygun bakım ürünlerini denemeyi unutmayın. Mum ışığında, tütsülerin yaydığı hoş kokular eşliğinde, doğal banyo ürünlerini kullanarak ruhunuzu ve bedeninizi rahatlatmanız çok kolay olacak.

Rahatlayın

Peeling işleminden sonra banyodan çıkabilirsiniz. Vücudunuzu sevdiğiniz kremler ve yağlarla iyice nemlendirdikten sonra derin bir nefes alıp yatağınıza uzanın. Koyduğunuz hafif müziğin keyfini çıkarın. Biraz dinlenip kalktığınızda artık kendinizi hiç olmadığınız kadar zinde, iyi ve enerji dolu hissedeceksiniz.

Habertürk