Tansiyon hastalarının yeni umudu

Tansiyon hastalarının yeni umudu

20 yıl süren bilimsel çalışmalar meyvesini verdi

Milyonlarca tansiyon hastası tarafından merakla beklenen ve etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış  JİNTONG Elektrostatik sinir uyarıcı ( Tansiyon düzenleyici ) tıbbi bileklik, Sağlık bakanlığı tıbbi cihaz yönetmeliğine uygun olarak belgelendirilip tansiyon hastalarının kullanımına sunuldu.

Türkiye’nin ünlü doktorlarından Doçent Doktor Nuri Haksever  ve bizzat hastalarında  JİNTONG  Elektrostatik sinir uyarıcı cihazı   kullanarak  yüksek oranda başarılı sonuçlar elde eden  Uzm.Dr.Hakan Yalman gibi  önemli tıp uzmanları  yaptıkları açıklamalarda; ilaç içermeyen ve vucuda dışarıdan hiçbir şey enjekte etmeyen bu  özel tıbbi cihazın   kullanılması durumunda, milyonlarca  tansiyon hastasının  yaşadığı Türkiye’de   büyük yararlar sağlayacağını ifade ediyorlar

Tansiyon nedir?

Kalbin vücuda kanı dağıtmak için kullandığı güce tansiyon denir. Küçük tansiyon; kalbin kan akımı bittikten sonra damarlarda oluşan durgun basınca verilen isimdir, ikinci veya küçük tansiyon olarak ta bilinir. Sol kalbin kanı vücuda atarken kullandığı güç birinci veya büyük tansiyon olarak adlandırılır. Kan basıncının normalden yüksek olmasına da hipertansiyon denir.

Türkiye’deki tansiyon hastalarının oranı

Vücutta normal kan basıncı 120/80\'in altı olarak kabul edilmektedir. Çeşitli çalışmalarda yapılan araştırmalarda Türkiye\'de 30 yaşın üstünde insanların %12 ile 16\'sında büyük tansiyonun 140, küçük tansiyonun 90mmHg\'nın üzerinde olduğunu, daha ileri yaşlarda oranın arttığı, 50 yaşın üstündeki kimselerde her 4-5 kişiden birinde tansiyonun bu sınırların üzerinde olduğunu görülmektedir.

Tansiyon hastalığının belirtileri nelerdir ve kimlerde görülür?

Kişi düşük tansiyon hastası olduğundan şüphelenmesi için sık sık tekrar eden baş dönmeleri, bayılmalar, çok fazla terleme, mide bulantısı, sürekli yorgunluk ve halsizlik gibi şikâyetler dikkat çeker. 

Yüksek tansiyon çoğu zaman belirti vermez. Bu nedenle özellikle ailesinde hipertansiyon hikayesi olan, 40 yaşın üstünde olan, şişmanlar (özellikle karında belirgin yağlanması olanlar), şeker hastaları, kronik bronşit hastaları, uyku apnesi olan kişilerin sık tansiyon kontrolü yapmaları önerilir.

Tansiyonun düzenlenmesinde  yeni yöntem elektro akupunktur

 Elektroakupunktur, tıp dünyasındaki yeni buluşlar arasında önemli bir yer tutmaya başladı.İnsanları tehdit eden ve kalp krizi, felç, körlük gibi birçok hastalığın tetikleyicisi olan yüksek tansiyon için tıpta alternatif yöntemler deneniyor. Sınır tanımayan gelişmeler, özellikle sebebi bilinemeyen tansiyon hastalarına umut oluyor. Tıpta büyük buluş olarak nitelendirilen elektro akupunktur yöntemi; bugün Tansiyon, sinir, migren, halsizlik, baş dönmesi  gibi ciddi rahatsızlıkların  kontrol altına alınmasında kullanılabiliyor.

Alman bilim adamlarının elektro akupunktur teknolojisini tıbbın hizmetine sunmasının ardından 20 yıl süren ciddi bilimsel çalışmalar ışığında geliştirilen ve tıpta önemli bir buluş olarak nitelendirilen JİNTONG Elektrostatik Sinir uyarıcı (Tansiyon düzenleyici) tıbbi cihaz, MMC Group tarafından Türkiye’ye getirilerek tansiyon hastalarının kullanımına sunuldu.

Geleneksel ve modern tıbbın ortak çalışması ile geliştirilen, Sağlık Bakanlığına kayıtlı  ve  Avrupa Birliği tam kalite güvence sistemi  standartlarında EEC   tıbbi cihaz belgesine sahip  JİNTONG  Elektrostatik sinir uyarıcı özel cihaz , yüksek ya da düşük  tansiyonun dengelenmesine yardımcı olmakta  yeni ve etkili bir yöntem olarak kullanılmaya başlandı.

Uzman Dr.Hakan Yalman  Jintong’u anlatıyor.

Jintong nedir: Uzman Dr.Hakan Yalman,  yaptığı  açıklamalarda JİNTONG cihazının  akupunktur prensipleri ile çalışacak şekilde dizayn edildiğini söyledi. Uzman Dr.Hakan Yalman sözlerine söyle devam etti: “Akupunktur anlayışının temelinde de tansiyon da dâhil olmak üzere vücutta yaşanan problemlerin tinde qi enerjisinin insan vücudunda akışında tıkanmaların yaşanmasından kaynaklanıyor. Enerji tıkanıklığı fizyolojik durumun bozulması demektir. Tansiyon ile ilgili problemler de P6 noktasındaki tıkanıklık ön plana çıkmaktadır. Buradaki temel prensip  enerji tıkanıklığını giderip vücudu normal fizyolojik konumuna getirmektir. Bu tıkanıklık aşıldığında bedenin fizyolojik konuma gelmesi beklenmektedir.”diye konuştu.

Etkisi kanıtlanmış, bol ödüllü bir ürün!

Dünyanın saygın devlet hastaneleri ve üniversite hastanelerinde ve Türkiye’de  çok sayıda JİNTONG kullanıcısı üzerinde yapılan  önemli test çalışmalarında  hem yüksek hem de düşük tansiyonda başarı oranının şaşırtıcı bir şekilde yüksek olduğu tespit edilen özel cihaz, Ayrıca ABD, Fransa, İsviçre gibi ülkelerde düzenlenen dünya icatlar ve buluşlar fuarlarında  dünyada türünün tek örneği olarak  önemli başarı  ödüllerine  layık görüldü.

Kullanımı çok kolay

Herhangi bir kimsenin yardımına gerek kalmadan Her yaşta hastanın  evde, işte, yolda   kolayca kullanabileceği şekilde tasarlanan  JİNTONG  Elektrostatik sinir uyarıcı, sabah ve akşam 30’ar dakikalık 2 seans halinde sol bileğe takılarak kullanılıyor. Ayrıca baş dönmesi,baş ağrısı,migren,kulak çınlaması,düzensiz kalp atışı gibi durumlarda da fayda sağladığı tesbit edilen Cihazın Türkiye distribütörü  MMC GROUP   yetkilileri;  bu özel cihaza isteyen herkesin kolayca ulaşabileceğini, cihazın   Sağlık Bakanlığı Türkiye  Tıbbi Cihazlar  Kurumu  yönetmeliğine uygun olarak belgelendirilip   ithal edilerek , tansiyon  hastalarının kullanımına sunulduğunu belirtiyor.