Yeni çağın yeni sorunu: Çocuk odaklı yaşam

Yeni çağın yeni sorunu: Çocuk odaklı yaşam

Günümüzde çocuk odaklı yaşayan aşırı korumacı aileler çocukların gelişimini nasıl etkiliyor?

Bayındır Söğütözü Hastanesi Çocuk Gelişim Uzmanı Dr. Birgül Bayoğlu, “Çocuk Odaklı Yaşam” başlıklı söyleşide, bu sorunun yanıtını ve mutlu çocuklar yetiştirmenin yollarını arayan ailelere rehber olacak bilgiler paylaşacak.

Sağlık sektörünün öncü ve lider markası Bayındır Sağlık Grubu; çocuğunun zihinsel ve fiziksel sağlığıyla ilgili soru işaretlerinin yanıtlarını arayan anne ve babalar için “Çocuk Odaklı Yaşam” konulu bir söyleşi düzenliyor. Bayındır Söğütözü Hastanesi’nde 30 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek söyleşide; Çocuk Gelişim Uzmanı Dr. Birgül Bayoğlu, günümüzde ailelerin “çocuk odaklı” yaşamasının nedenlerini, yapılan hataları ve çözüm yollarını anlatacak.

Çocuk Nörolojisi Derneği Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda Çocuk İstismarı ve İhmalini Önleme Derneği Üyesi de olan Bayındır Söğütözü Hastanesi Çocuk Gelişim Ünitesi Çocuk Gelişim Uzmanı Dr. Birgül Bayoğlu, sağlıklı ve mutlu çocuklar yetiştirmenin yollarını arayan ailelere rehber olacak bilgiler paylaşacak.

Sağlıklı kuşaklar yetiştirmek isteyen herkesin katılabileceği “Çocuk Odaklı Yaşam” bilgilendirme toplantısı, Bayındır Söğütözü Hastanesi Konferans Salonu’nda, 30 Nisan Cumartesi günü saat 11:00-12:00 arasında düzenlenecek.