Kedisi tarafından tırmalanan kadının hayatı kabusa döndü

Kedisi tarafından tırmalanan kadının hayatı kabusa döndü
Güncelleme:

Evinde beslediği kedi tarafından tırmalanan kadın, zayıflama, baş dönmesi,iştah kaybı, kas ağrısı şikayetleri sonrasında "et yiyen bakteri" teşhisiyle hastaneye kaldırıldı.

Kedisini kucağına almaya çalışırken başına gelenler kan dondurdu. Kedisi tarafından tırmalanan kadının kolu önce iltihapladı ardından parlak kırmızı renge büründü. Kadın, zayıflama, baş dönmesi,iştah kaybı, kas ağrısı şikayetleri yaşamaya başladı. Kolu giderek şişen ve siyah renge dönüşen kadın, septik şok, organ yetmezliği, zatürree ve nekrotizan fasiit (et yiyen bakteri) teşhisleriyle hastaneye kaldırıldı.

Kedisi tarafından tırmalanan Shirley Hair'in hayatı kabusa döndü. Hair, hem et yiyen bakteri hem de organ yetmezliğiyle mücadele etti.

The Sun gazetesinde yer alan habere göre; kedisi Chan'ı kucağına almaya çalışırken tırmalanan talihsiz kadının kolu önce iltihaplandı ardından parlak bir kırmızı renge büründü. Shirley Hair, hızla zayıflamaya başladı, baş dönmesi ve iştah kaybı gibi şikayetlerin yanı sıra bir de kas ağrıları çekmeye başladı. Ardından, kolu şişip cildi siyah renge dönüştükten sonra Shirley, kan zehirlenmesine bağlı olarak septik şok, organ yetmezliği, zatürree ve nekrotizan fasiit (et yiyen bakteri) teşhisleriyle hastaneye yatırıldı.

5 GÜN KOMAYA GİRDİ

Hastaneye kaldırılan kadında vücudun yumuşak dokusunun bazı kısımlarını öldüren ve hızla yayılabilen et yiyen bakteri de teşhis edildi. Cerrahlar, Hair'i 5 gün bilinçli olarak komaya soktular ve enfekte olmuş dokuları kestiler.

Operasyondan sonra iki defa kalp krizi geçiren Hair'in ailesi, "en kötüsünü beklemek" konusunda uyarıldılar.

Enfeksiyonun şiddeti nedeniyle iki ay boyunca yoğun bakımda kalmak zorunda kalan Hair, defalarca ameliyata girdi.

Uzmanlar, taburcu olan Hair'in elinin daha iyi olduğunu, artık evine gidebileceğini söyledi.

KEDİYİ KIZI SAHİPLENDİ

Habertürk'ün haberine göre;Shirley Hair, "Bütün bu olanlardan sonra, artık kedim Chan'le yüzleşemediğime karar verdim, bu yüzden kızım Zoe ona sahip olmak için gönüllü oldu. Aileme ve )doktorlarıma beni neredeyse tamamen sağlıklı halime döndürdükleri için ne kadar teşekkür etsem az" dedi.