Luis Bien, geniş ürün yelpazesiyle hizmetlerine devam ediyor

Luis Bien, geniş ürün yelpazesiyle hizmetlerine devam ediyor
Güncelleme:

Luis Bien , müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik adımlar atarak ürünlerini müşteriler ile buluşturmaya devam ediyor.

Luis Bien, 2014 yılında kurulmuş Genel Merkezi İstanbul'da olup Türkiye'nin dört bir yanına ürün dağıtımı sağlayan, %100 yerli sermayeli Türk Kozmetik Firmasıdır.

Ürünlerini müşterilerin ihtiyaçlarına göre belirleyen ve en iyi şekilde ürettiren firma, son yılların en popüler ürünlerinden biri olan Hindistan Cevizi Yağını, % 100 organik olarak ürettiriyor.

Luis Bien, CEO' su Barış GÜNEŞ: " Piyasadaki ürünlere nazaran müşterilerimize daha kaliteli ve daha sağlıklı ürün sunmayı amaçlıyoruz.Ürünümüz %100 doğal kaynaklı aktiflerin, özel birleşiminden oluşmakta ve saçı kökten uca güçlendirerek saçlarınızı dolgunlaştırmaktadır ‘’ diyor.

Firmanın iddalı ürünlerinden biri haline gelen bu ürün, saç ve cilt bakımı konusunda oldukça etkili bir rol oynamaktadır. Organik olmasıyla bilinen ve hoş kokusuyla sevilen hindistan cevizi yağı, müşterilerinden tam not alarak tercih edilmeye devam ediyor.

En gözde ürünlerinden biri olan; ‘’ Tüy Dökücü Sprey ‘’ tamamen doğal özlerden oluşmakta ve tüm cilt tiplerine uygun olarak üretiliyor. Luis Bien’in dermotolojik olarak test ettirdiği bu ürün , cildi tüylerden arındırırken doğal ve zengin içeriği ile cildi besliyor ve hoş kokusu ile de müşterilerini mutlu ediyor.

Firmanın dermotolojik olarak test edilen bir diğer iddialı ürünü olan ‘’Dolgunlaştırıcı Saç Spreyi’’ , özel içeriği ve hoş kokusuyla bütün gün saçlarınızın daha canlı görünmesini sağlarken daha dolgun ve daha güçlü saçlara da kavuşmanızı yardımcı oluyor. Özellikle de seyrek saçlı insanların kurtarıcısı olan bu ürün sayesinde birçok kişi seyrelen saç bölgelerini doğal bir şekilde kapatıyor ve memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Firmanın en çok rağbet gören ürünlerinden biri de ‘’Kara Sarımsak Seti’’ . Her derde deva olarak bilinen kara sarımsak; bu defa Luis Bien'in yürüttürdüğü çalışmalarla bir bakım seti olarak kullanıcılara sunuluyor. Her saç tipine rahatlıkla uygulanabilmekte olan bu set, düzenli kullanımda saç dökülmesini durdurarak yeni saç oluşumuna katkı sağlıyor ve kullanıcılarını oldukça mutlu ediyor.

 

Etiketler luis bien