Multipower Pure Whey Kullanarak Kaslarınızı Geliştirin

Multipower Pure Whey Kullanarak Kaslarınızı Geliştirin
Güncelleme:

Etkili protein oranına ve kana hızla karışan amino asit oranına sahip olan Multipower Pure Whey, kas gelişiminizin de aynı hızla olmasını sağlıyor.

Ürün üç farklı protein çeşidini bir arada bulunduruyor. Bu sayede ihtiyacınız olan proteini tekbir üründen en hızlı şekilde almış oluyorsunuz. Spor yapan kişiler için vücut gelişimi önemli olduğundan, kas hücrelerinin yenilenmesi ve hacmin artması kapsamında bu ürünleri kullanabilirsiniz.

Multipower Pure Whey İçeriği ve Kullanımı Hakkında Bilgi

Proteinin kolay yoldan alınması için doğal yollarla besin içerikleri ile alabileceğiniz protein ürünleri toz halinde satılıyor. Multipower pure whey bu ürünler arasındadır. İçeriğinde üç farklı whey protein çeşidi olan; hidrolize protein, konsantre protein ve izole protein bulunuyor. %80 oranında sahip olduğu protein ile vücudunuz için ihtiyaç olan proteinin alımını en hızlı hale getiriyor.

· Protein sentezinin hızlanması için ürün içeriğinde B6 vitaminin de oldukça yüksek bir oranda bulunduğunu söyleyebiliriz.
· Düşük karbonhidrat ve şeker oranı olduğunu içerik ayrıntılarında görebilirsiniz. Şeker 1.0 gramda %1 oranında bulunmaktadır. Karbonhidratta aynı şeklide 1.4 gramda %1 oranında bulunmaktadır.
· Bir servis içinde BCAA’nın 5.700 mg olduğunu söyleyebiliriz.

Ürün Kullanımı Nasıl Oluyor?

Ürünü hem başlangıç seviyesinde olan sporcular da kullanabiliyor. Kullanımınız için belirlenmiş olan ölçek orta seviye ve ileri seviyede olan sporcular içinde aynıdır. Başlangıç seviyesinde olan kişiler sadece antrenmandan sonra bu ürünü alabilir. Orta seviyede olan bir sporcu ise antrenman öncesi ve sonrası 2 öğün olarak bu ürünü almalıdır. İleri seviye olan sporcu da antrenman öncesi ve sonrası olarak iki kere Multipower pure whey kullanabilir. Karışım aşağıdaki gibi olacaktır.

· Ürün Karışımı: 3 ölçek tozu 200 gram su ile karışmalısınız.

Ürü kullanımınızı doğru bir şekilde yaptığınız sürece, ürünle sağlayabileceğiniz çok çeşitli fayda bulunuyor. Protein tozu çeşitlerini tekbir ürün kapsamında alabiliyor olmak, sporcular için maddi açıdan da kolaylık sağlamaktadır. Vücut hacmi için gerekli olan proteinin düzenli olarak alınması, kısa sürede istediğiniz vücuda kavuşmanızı sağlayacaktır.

Etiketler advertorial