Op. Dr. Hüseyin Kandulu - DHI Saç Ekimi Nedir Ve Nasıl Yapılır?

Op. Dr. Hüseyin Kandulu - DHI Saç Ekimi Nedir Ve Nasıl Yapılır?
Güncelleme:

Dhi saç ekimi doğrudan saç ekimi işlemine verilen isimdir. Bu işlemde cilde kesi açılmaz ve direkt olarak saçlar yerleştirilir.

 Dhı saç ekimi işleminde saçın ekilecek olduğu bölgeye anestezi uzmanı tarafından lokal anestezi uygulanır. Dhı saç ekimi yalnızca uzman kişiler tarafından kullanılan choi isimli medikal kalem ile yapılır. Dhi saç ekimi işleminde choi ile greftler toplanır. Sonrasında yine bu kalem kullanılarak alınan saçlar cilt lekesi ya da herhangi bir kanal açılmadan direkt olarak kafa derisine yerleştirilir.

Op. Dr. Hüseyin Kandulu Saç Ekimi

 Hüseyin Kandulu’nun Başarıları

Uzman olarak mesleğine başladığı andan itibaren sürekli gelişmekte olan tıp dünyasına ayak uydurabilmek için ve hastalarıyla en kaliteli şekilde ilgilenebilmek için dünyada yapılan en yeni çalışmaları ve gelişmeleri takip etmektedir. Yurt dışında geliştirilmiş olan yeni ve güvenilir teknikleri,  ülkemizde uygulamaktadır. Hatta İngiltere’de de çeşitli çalışmalar yaparak şimdiye kadar az sayıda estetik cerrahın yapabildiği yöntemler hakkında uzmanlık sonrası uluslararası cerrahlara eğitimler vermektedir. Ayrıca Hüseyin Kandulu daha birçok cerrahi teknik alanında üst eğitimler almış ve bu eğitimlerin hepsini de başarılı bir şekilde tamamlamıştır

Neden Hüseyin Kandulu?

Hüseyin Kandulu son zamanlarda estetik ameliyat olmak isteyen ya da cerrahi bir işlem olan saç ekimi işlemi yaptırmak isteyen hastaların araştırmakta olduğu oldukça başarılı bir estetik cerrahtır. Meslek hayatına başladığı andan itibaren adını sıkça duyurmayı başaran bu uzman doktorun başarısı sadece aldığı eğitimler veya yaptığı operasyonlar ile sağlamamıştır. “Ya en iyisini yaparım ya da hiç yapmam. Kendim için istemediğimi hastalarım için de istemem.” cümlesini hayat tarzı haline getirerek hastalarına iyi bir cerrahi müdahalenin yanı sıra güven ve samimiyet verir. Bu sebeple son zamanlarda saç ekimi yaptırmak isteyen hastaların en çok dikkatini çekmekte olan cerrahlardan birisi olmuştur

Hüseyin Kandulu Nerede Hizmet Vermektedir?

Uluslar arası ve ulusal çapta binden fazla başarılı operasyona imzasını atmış olan, en çok da saç ekimi yaptırmak isteyen hastaların dikkatini çeken Hüseyin Kandulu zorunlu görevini tamamladıktan sonra birkaç sene boyunca bazı özel hastanelerde çalışmıştır. Birkaç senedir de hastalarını kendi açmış olduğu Kandulu Estetik Sağlık Hizmetleri’nde muayene etmektedir ve anlaşmalı olduğu özel hastanelerde birçok estetik ve saç ekimi operasyonlarını gerçekleştirmektedir.

DHI Saç Ekimi Kimlere Uygulanır?

Dhi saç ekimi işleminin uygunluğunu anlamak için operasyon öncesinde bir ön inceleme yapılır. İnceleme ve muayene sonrasında işlemin uygunluğu belirlenir. Saç ekimi işleminin kişiye uygunluğu açısından inceleme muhakkak yapılması gereklidir. Çünkü bu işlem sırasında kullanılan iğneler herkes için uygun olmayabilir. 

DHI Saç Ekimi Fiyatları

Dhi saç ekimi işlemi muhakkak hastane şartlarında ve uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Dhı saç ekim işleminin ücreti operasyonun yapılacak olduğu hastanenin fiyat politikasına bağlı olarak değişkenlik gösterir.

Ayrıca işlemi sırasında kullanılacak olan teknik ve malzemeler de fiyatı belirleyici unsurlar arasındadır. Dhi saç ekimi işlemini yaptıracak olan kişi hastaneden işlem ücretini net bir şekilde öğrenebilir. 

Saç Ekimi Nedir? 

Saç ekimi fiyatları saç ekimi işleminin yapılacak olduğu hastaneye ya da kliniği göre değişir. Saç ekimi operasyonu saç dökülme problemi ya da saç kaybı yaşayan kişiler için uygulanır. 

Saç Ekimi Nasıl Yapılır? 

Saç ekimi operasyonu bir tür cerrahi işlemdir. Bu nedenle bu işlem uzman hekimler tarafından hastane ortamında gerçekleştirilmesi gerekir. Saç ekimi fiyatları işlem öncesinde yapılan ön muayene sonrasında net bir şekilde belirlenir.

Ayrıca saç ekimi fiyatları işlemin yapılacak olduğu hastanenin fiyat politikasına göre değişir. Sağlıklı görünmek saçlardan da olacağı için saç ekimi fiyatları öğrenilerek saç ekimi yaptırmak mümkündür. Böylece kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Saç Ekimi Kimlere Uygulanır? 

Saç ekimi operasyonu 18 yaş üzerindeki saç problemi yaşayan her birey için uygulanabilen bir operasyondur. Uygulanan saç ekimi işlemi ile bireye kendi saçları gibi doğal bir görünüm kazandırılır.

Saç ekimi işleminin amacı kişiye modern tıbbi uygulama sayesinde konforlu bir şekilde doğal saç görünümünü tekrar kazandırmaktır. Saç ekimi fiyatları operasyonun yapılacak olduğu hastaneden ya da klinikten net bir şekilde öğrenilebilir. Operasyon sırasında kullanılacak malzemeler de saç ekimi fiyatları ile ilgili belirleyici unsurlar arasındadır. 

Safir Saç Ekimi Temel Aşamaları

Safir FUE saç ekimi son yıllarda en çok tercih edilen saç ekimi yöntemleri arasındadır. Kanal açma işleminde özel safir malzemeden imal edilen kesiciler kullanılır. 

Safir FUE saç ekimi yönteminde ise safir kalem ile kanal açma işlemi uygulanır. Safir FUE saç ekimi deneyimli ve uzman hekimler tarafından hastane ya da donanımlı klinik şartlarında yapılır.

Safir FUE Saç Ekimi Öncesi

Safir FUE saç ekimi operasyonundan önce saçların ekileceği bölgelere küçük çanta delikler açılır. Bu sayede saç ekimi işlemi sonrasında oluşacak kabuklanma seviyesi minimuma indirilir.  Deliklerin küçük çapta açılması saç ekimi yaptıracak olan kişinin iyileşme sürecini çok daha konforlu bir şekilde geçirmesini sağlar. 

Safir FUE Saç Ekimi Sonrası

Safir FUE saç ekimi operasyonu sırasında ciltte açılan kanallar küçük çapta olduğundan dolayı, işlemden sonra bu kanalların iyileşmesi çok daha kolay olur. Safir saç ekimi işlemi ile kişide oldukça doğal bir görünüm sağlanır.

Bu işlemin uygulanmasından sonra ödem oluşumu en aza indiğinden dolayı hastalar iyileşme sürecini konforlu bir şekilde geçirir. Safir FUE saç ekimi işlemi öncesinde ve sonrasında hekimin belirlemiş olduğu hususlara dikkat edildiği sürece başarılı bir operasyon süreci geçirilir. 

Etiketler advertorial