''Mario Gomez silik başladı''

''Mario Gomez silik başladı''
Güncelleme:

Alman basını, 7 milyon euro bonservisle Beşiktaş'tan alındığını hatırlattığı Gomez'in ilk maçında, beklentilerin uzağında kaldığını yazdı.

Beşiktaş ile geçirdiği rüya gibi sezonun ardından Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer olan Mario Gomez, Bundesliga'da ilk maçındaki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Köln karşısında ilk 11'de sahaya çıkan ve 90 dakika sahada kalan yıldız futbolcu, fileleri havalandırmayı başaramazken etkisiz görüntüsüne dikkat çekildi.

Die Zeit gazetesi, "Mario Gomez'den donuk başlangıç" başlığıyla verdiği haberinde oyuncunun ilk maçını golsüz geçtiğini ve sahada varlık gösteremediğini okuyucularına aktardı.

'Golü de yok, pozisyonu da'

1211 gün sonra Bundesliga'da maça çıkan Gomez için Sport1, "Bundesliga'ya dönen Mario Gomez ilk maçında silik kaldı. Gol atamadığı gibi, tehlikeli pozisyonlar da yaratamadı" değerlendirmesi yapıldı.

'Köln berbat etti'

Frankfurter Rundschau, "Gomez'in dönüşünü Köln berbat etti" başlığını kullanarak şu yoruma yer verdi: "Wolfsburg'un yeni yıldızı Bundesliga'ya geri dönüşünde soluk kaldı. İlk maçında başarılı değildi".

'Gomez daha iyi olmalı'

Wolfsburg Teknik Direktörü Dieter Hecking yeni transferi değerlendirdiği konuşmasında, "Mario Gomez'in bu maçtakinden daha iyi olması gerek. Yüzde yüzüyle oynadığında çok daha fazla katkı verecektir" dedi.

7 milyon euro vurgusu

Alman basınında yer alan haberlerde yıldız golcünün 7 milyon euro bonservis karşılığında Beşiktaş'tan Wolfsburg'a transfer olduğu hatırlatıldı ve kendisinden daha iyi işler beklendiğinin altı çizildi.

Sadece iki şutu var

31 yaşındaki futbolcunun maç istatistikleri de analiz edildi ve oldukça yetersiz olarak değerlendirildi. Kaleye yalnız iki şut çektiğine dikkat çekilen futbolcunun, yaptığı boş koşularla arkadaşlarına alan açmaya çalıştığı ancak sağlam Köln defansı arasında kaybolduğu belirtildi.

Milliyet