''Neymar hakkında söylediklerim şakaydı''

''Neymar hakkında söylediklerim şakaydı''
Güncelleme:

Roberto Carlos, Neymar hakkında yaptığı açıklama ile futbol dünyasında gündem olmuştu.

Kariyerinde Real Madrid ve Fenerbahçe formalarını da giyen bir dönemin efsane Brezilyalı sol beki Roberto Carlos, Neymar hakkında yaptığı açıklama ile futbol dünyasında gündem olmuştu. Roberto Carlos, La Liga'da Barcelona forması giyen Brezilyalı Neymar için "Birgün Neymar'da Real Madrid forması giyecek" şeklinde konuşmuştu.

Brezilyalı teknik adam, Intereconomia'ya bu açıklamasının bir şaka olduğunu belirtip "Bu imkansız bir olay. Yaptığım açıklama sadece şakaydı ama bazı kişiler bunu ciddiye aldı ve günlerce tartıştılar. Ama yine de şunu belirtmek isterim ki Real Madrid her zaman en iyi futbolcuları alır" dedi.
 
Roberto Carlos, Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane'nın yardımcılığına getirileceği ile ilgili haberlerede açıklık getirdi. Brezilyalı teknik adam "Şu an burada Madrid'de olduğum için çok mutluyum ama Zidane'nın yardımcısı olma gibi bir durumum yok. Buradayım çünkü antrenman metodlarını izliyorum ve öğreniyorum. Türkiye'de, Rusya'da ve Hindistan'da teknik direktörlük ile ilgili deneyimlerim oldu ama hala öğrenmem gereken çok şey var " ifadelerini kullandı.