3 puan Atletico'nun !

3 puan Atletico'nun !
Güncelleme:

İspanya La Liga'nın 28. haftasında Atletico Madrid deplasmanda Getafe'yi 2-0 yendi.

La Liga'nın 28. haftasında Atletico Madrid, Getafe'yi deplasmanda 2-0 mağlup ederek üç puanı cebine koydu. Vicente Calderon Stadı'nda oynanan Madrid derbisinde Atletico, rahat bir galibiyet alarak üç hafta sonra kazandı. Mücadelenin 3. dakikasında Fernando Torres'in kafa golüyle öne geçen Atletico Madrid, 44. dakikada Tiago ile skoru 2-0 yaptı. 

İlk yarıda çok sayıda gol fırsatı yakalayan Atletico'nun, iki şutunda top direkten döndü. Her iki gol Koke'nin kullandığı serbest vuruşlardan sonra gelirken, İspanyol futbolcu sahanın en iyilerinden biri olarak dikkati çekti. İkinci devre skorun verdiği avantajla maçı kontrolünü tamamen elinde tutuan Atletico, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Atletico Madrid'de ilk 11'de sahaya çıkan Arda Turan, maçın 90+2. dakikasında yerini Mario Suarez'e bıraktı. 

Moya'nın sakatlığından dolayı Atletico Madrid kalesini koruyan Jan Oblak, bu sezon ilk defa lig maçında forma giydi. Getafe'de ise Karim Yoda, 83. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ligde üst üste aldığı üç beraberliğin ardından Getafe galibiyetiyle yeniden 3 puanla tanışan Atletico Madrid, puanını 59'a yükseltti ve 4. sırada yer aldı. Öte yandan, deplasmanda Elche'yi 4-0 yenen Valencia ise 60 puanla 3. sıradaki yerini korudu.

HT Gazete