Adanaspor’da 30 koronavirüs vakası daha

Adanaspor’da 30 koronavirüs vakası daha
Güncelleme:

TFF 1’inci Lig’de mücadele eden Adanaspor’da 30 kişi Covid-19’a yakalandı. Kulübün açıklamasına göre, virüse yakalananların 21’i futbolcu, altısı personel, biri de teknik ekip çalışanı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da yapılan korona testi sonuçları belli oldu. 21'i futbolcu toplam 30 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün kulübümüzde yapılan Covid-19 PCR testinde 30 kişi daha pozitif çıkmıştır. Bu kişilerden 21’i futbolcu, 6’sı personel, 1’i teknik ekip olup, yöneticilerimizden Hamza Akgül ve İlhan Sevimli’nin de test sonuçları pozitif çıkmıştır" ifadesi kullanıldı.

Öte yandan Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor, Hes Kablo Kayserispor ve Misli.com 3. Lig 4. Grup takımlarından Bergama Belediyespor'da da korona vakaları görüldü.

 Sivasspor'da 1 futbolcu ve teknik heyetten 2 kişinin korona testi pozitif çıktı. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Göztepe maçı öncesi A takım futbolcularımıza, teknik heyetimize ve destek ekibimize bugün kulüp tesislerimizde yapılan Covid-19 PCR testi sonuçlanmış olup, 1 sporcumuzun ve teknik heyetten 2 kişinin test sonucu pozitif çıkmıştır" denildi.

Kayserispor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüzde yapılan Covid-19 taramasında 2 futbolcumuzda sonuç pozitif çıkmıştır. TFF ve Sağlık Bakanlığı'nın ilgili izolasyon protokolü titizlikle uygulanmakta ve tedavi süreçleri devam etmektedir" ifadesi kullanıldı.

Bergama Belediyespor da 4 futbolcunun yeni tip pozitif çıktığını bildirdi.

Kulüp başkanı Hasan Canoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sahamızda yarın Bayrampaşa ile oynayacağımız lig maçı öncesinde, teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile tesis çalışanlarımıza rutin Covid-19 testi uygulanmıştır. Yapılan testler sonucu 4 futbolcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır" dedi. 

Seçiniz...