Alexandre Lacazette Arsenal'e gidiyor

Alexandre Lacazette Arsenal'e gidiyor
Güncelleme:

Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, Fransız golcü Alexandre Lacazette'in Arsenal'e transfer olacağını açıkladı.

Fransa Ligi takımlarından Lyon'un golcüsü Alexandre Lacazette transferi uzun süredir Avrupa basınında geniş yer alıyordu. Alexandre Lacazette'in hangi takıma gideceği merak edilirken, başkan Jean-Michel Aulas'tan flaş bir açıklama geldi.

LACAZETTE'İN ARSENAL'E GİDECEĞİNİ AÇIKLADI

Jean-Michel Aulas, geçtiğimiz günlerde İngiliz ekibi Arsenal'in Lacazette için teklif yaptığını ancak olumsuz cevap verdiklerini söylemişti. Ancak Pazar günü Fransız basınına yeni bir açıklama yapan başkan Aulas, 26 yaşındaki yıldızın Arsenal'e transfer olacağını açıkladı.

"45 İLE 50 MİLYON ARASINDA RAKAMA GİDECEK"

Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, "Lacazette'in 67 milyon euroya transfer olacağını yönelik gerçek olmayan haberler var. Arsenal bize ilk olarak 45 milyon euro teklif etti. Büyük ihtimalle Lacazette, 45 ile 50 milyon arasında bir rakama transfer olacak. Muhtemelen bu transfer hem Arsenal hem de Lyon için rekor olacak" dedi.

"LACAZETTE TRANSFERİ 1-2 GÜNE TAMAMLANIR"

Açıklamalarına devam eden Aulas, "Kulübümüzden yetişen bir oyuncunun 50 milyon euroya transfer olması önemli bir olay ve rekor olacak. Büyük ihtimalle 1-2 güne Lacazette'in transferi resmi olarak tamamlanır" diye konuştu.

Arsenal ile 5 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Lacazette, geçen sezon lyon formasıyla 45 resmi maçta 37 gol attı.

Corentin Tolisso'yu bu yaz 42 milyon euroya Bayern Münih'e satan Lyon, Lacazette'i de 45 ile 50 milyon arasında bir rakama Arsenal'e göndermesi halinde önemli gelir elde etmiş olacak.

Sporx