Ali Koç'u hedef alan AK Partili vekilin FETÖ tweetleri çıktı

Ali Koç'u hedef alan AK Partili vekilin FETÖ tweetleri çıktı
Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Trabzonspor ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın, 2014 yılında atılmış ''tape tweetleri'' ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Trabzonspor ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren, AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın, 2014 yılında atılmış tape tweetleri ortaya çıktı. AKP'li vekil, taraftar grubuyla atıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç‘un Trabzonspor ile ilgili “Sırtını devlete dayamış. Koskoca şehrin belediye başkanı, istifanın takribinde…” açıklamasına tepki gösteren AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora “Başarısızlıklarına kılıf bulmak için hedef saptırmakta” yanıtını vermişti.

Bu tartışma üzerine Fenerbahçeli taraftarlar, AKP’li Cora’nın geçmişte atmış olduğu tape tweetini bularak yeniden gündeme getirdi.

AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora da FETÖ’nün sızdırdığı Erdoğan-Bilal Erdoğan telefon görüşmesini hesabında paylaştığı anlaşılınca kendisini savundu.

Cora, paylaştığı video ile ilgili “Deliler gibi montaj ses kaydı paylaştığınız zamanlarda gerçek ses kaydı dinlemeniz için atılmış TERS MANYEL başlığa ancak sizin gibi şizofrenler atlar. ‘Başbakanın ses kaydı’ diye girdiğiniz videoda sizi GERÇEK olan bir ananas tapesi karşılamıştı. ABİ’leriniz videoyu kaldırtmış” diye yazdı.

Fakat bunun üzerine Fenerbahçe taraftar grubu 12numara.org, “Paylaştığın YouTube videosunun içeriği silinse dahi, önbellekten video thumb. görseline (sen şimdi anlamazsın, bir bilene sor) ulaşılabiliyor... Cumhurbaşkanımızın FETÖ kumpası ile servis edilen ses kaydını yaymaya utanmadın mı?” diye yazarak paylaşılan videonun ses kaydı olduğuna dair görsel paylaştı.

 
Öte yandan taraftar grubu Cora’nın “Türkçe olimpiyatlarındayız. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.Duygulanmanak mümkün değildir” tweetini gündeme getirerek, Cora’nın öğretmen ablası Emine Ay’ın, FETÖ kapsamında meslekten ihraç edildiğini dile getirdi.

Bu paylaşıma da tepki gösteren Cora, “Geçin bu işleri! Fetö den ihraç edilmiş bir tane CORA soyadlı memur yoktur. Ama fetönün ihraç ettiği kumpas kurduğu “CORA” soyadlı komutanlar vardır. Siz fetöcü savcılarla halı saha maçı yaparken biz kumpas davalarında avukatlık yapıyorduk. İşinize bakın. Hadi hadi başka kapıya” diye yazdı.

İŞTE O TWEETLER:

Ali Koç'u hedef alan AK Partili vekilin FETÖ tweetleri çıktı - Resim : 1

Ali Koç'u hedef alan AK Partili vekilin FETÖ tweetleri çıktı - Resim : 2

Ali Koç'u hedef alan AK Partili vekilin FETÖ tweetleri çıktı - Resim : 3

Ali Koç'u hedef alan AK Partili vekilin FETÖ tweetleri çıktı - Resim : 4