Almanlar yine Antalya dedi

Almanlar yine Antalya dedi
Güncelleme:

Bundesliga'dan 7 takım devre arası kampını Antalya'da yapacak...

18 Bundesliga takımından 7'si devre arası kampını Türkiye'de gerçekleştirecek. Bu alanda açık ara lider olan Türkiye'yi 2'şer takımla Birleşik Arap Emirlikleri, İspanya ve Amerika Birleşik Devletleri takip ediyor. Antalya geçen sezon devre arası da 6 takıma ev sahipliği yaparak ilk sırada yer almıştı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından  7'si, devre arası kampını Türkiye'de gerçekleştirecek.
 
Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach, Hamburg, Hannover 96, Hertha  Berlin ve Stuttgart kulüpleri, kamp yeri olarak Antalya'nın Belek Turizm  Bölgesi'ni, Darmstadt ise Lara'yı seçti.
 
Hafta içinde Antalya'ya gidecek takımlar, kamp süresince hazırlık  karşılaşmaları da oynayacak. Bundesliga şampiyonu Bayern Münih Katar, Borussia Dortmund ve  Eintracht Frankfurt da Birleşik Arap Emirlikleri'nde ikinci yarıya hazırlanacak.
 
Halil Altıntop'un takımı Augsburg ve milli futbolcu Yunus Mallı'nın  formasını giydiği Mainz İspanya'yı tercih ederken, bir diğer Türk futbolcu Hakan  Çalhanoğlu'nun takımı Bayer Leverkusen ve Schalke 04 ABD'ye gidecek.
 
Hoffenheim, devre arası hazırlıklarını Güney Afrika'da, Wolfsburg  Portekiz'de yapacak. Köln ve Ingolstadt ekipleri ise Almanya'da kalacak.
 
Takımlar, ocak ayı ortasında yeniden Almanya'ya dönecek.  Bundesliga'nın 2. yarısı, 22 Ocak'ta başlayacak.