Arda, Bill Gates ile çekilen fotoğrafını paylaştı

Arda, Bill Gates ile çekilen fotoğrafını paylaştı
Güncelleme:

İspanya’nın Barcelona takımında oynayan milli futbolcu Arda Turan, Bill Gates ile fotoğrafını paylaştı.

2015 Dünya Kulüpler Şampiyonası için Çin'de bulunan Barcelona'yı, Microsoft'un sahibi Bill Gates ziyaret etti. Katalan ekibinin Başkanı Bartolome'yle yakın arkadaş olan dünyanın en zengin 6. adamı Gates'in ziyaretinde milli futbolcu Arda Turan ve Aleix Vidal de yer aldı. 
 
Barcelonalı futbolcu Arda Turan, sosyal medya hesabından Bill Gates ile çektirdiği bir fotoğrafı da paylaştı. Turan, paylaştığı fotoğrafın altına ise şu notu ekledi:
“Mr. Bill Gates tanışıp onun değerli fikirlerini bu güzel toplantıda dinlemek çok güzeldi.”
 
Barcelona Kulübü, Japonya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kulüpler Kupası için bu ülkenin yolunu tuttu. Atletico Madrid'den transfer olduğu Katalan ekibinde, FIFA yasağı nedeniyle henüz forma giyemeyen yıldız futbolcu, buna karşın Uzakdoğu ülkesinde futbolseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 
 
İspanyol basını 'Arda Turan Japon çocukların yıldızı oldu' başlığıyla verdiği haberde 'Türk taraftarlar oyuncu için tezahüratlar gerçekleştirirken, Japonlar'ın da kendisine ilgisi eksik olmadı' ifadeleri kullanıldı. 
 
Japonya'da Arda çılgınlığı
 
Arda için ayrıca ünlü şarkıdan esinlenilerek 'Big in Japan' ifadesi de kullanıldı. Bugünkü idmanın bitişinde, takımdan ayrı bir yerde çalışmasına karşın, yüzlerce taraftarın oyuncuyu beklediğine dikkat çekildi, 'Türk futbolcu herkesle tek tek ilgilendi, sabırla her bir formayı imzalayıp, fotoğraf çekilme isteklerini geri çevirmedi' denildi. 
 
 Stadyum yasağı var 
 
FIFA'nın koyduğu transfer yasağı nedeniyle Arda'nın Yokohama Stadı'ndaki idmana katılmadığı da ortaya çıktı. Antrenmanın resmi FIFA idmanı görünmesinden dolayı bunun gerçekleştiği bildirildi. Bunun yerine Türk futbolcu, Aleix Vidal ile birlikte Mizawase Stadı'nda idman yaptı. 
 

İHA