Arda Turan için 84 milyon TL !

Arda Turan için 84 milyon TL !
Güncelleme:

Arsenal'in, Arda Turan için Barcelona'nın kapısını çaldığı belirtildi.

Geçen sezon Atletico Madrid’den 40 milyon Euro’ya transfer olduğu Barcelona’da bir türlü beklenen seviyeye ulaşamayan ve hayal kırıklığı yaratan Arda Turan, Katalan devi tarafından satış listesine konulmuştu.
 
Özellikle İngiliz takımlarının peşinde olduğu belirtilen milli futbolcu için en ciddi kulüplerin Arsenal ve Chelsea olduğu ifade edilmişti. Arda için yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor...
 
‘BARÇA OLMASA ARSENAL’E GİDEBİLİRDİM’ DEMİŞTİ 
 
Son olarak Talk Sport’un haberine göre, 29 yaşındaki ofansif orta oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Arsenal’in, Barcelona’ya 25 milyon Euro’luk (84 milyon TL) bir teklif sunduğu ileri sürüldü.
 
Haberde Arda Turan ile Chelsea’nin yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de yakından ilgilendiği ifadesinin yer alması dikkat çekti.
 
Resmi adım atan Arsene Wenger’in ekibinin Arda konusunda öne geçtiği ve UEFA’nın ‘Finansal Fair Play’ (FFP) kuralı sebebiyle yeni transferlere kaynak yaratmak için Barcelona’nın da yıldız futbolcuyu bu rakama satmaya sıcak baktığı kaydedildi.
 
Geçen sezon 25 maçta 2 gol ve 4 asistlik bir performans gösteren Arda, geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada “Barcelona’ya transfer olmasaydım, oyun stilime yakın bir takım olan Arsenal’e gidebilirdim” şeklinde bir açıklama yapmıştı.