Arsenal'e Ramsey'den kötü haber !

Arsenal'e Ramsey'den kötü haber !
Güncelleme:

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in Galli orta saha oyuncusu Aaron Ramsey, dizindeki sakatlık yüzünden en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, kulübün internet sitesinde yer  alan açıklamasında, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nun 3. haftasında 2-0  kazandıkları Bayern Münih maçında diz ardı kirişinden sakatlanarak 57. dakikada  sahayı terk etmek zorunda kalan Ramsey'in durumunu değerlendirdi. 
 
Sezona kötü bir başlangıç yaptıktan sonra ligde ve Avrupa'da üst üste  iyi sonuçlar alan Arsenal'in çalıştırıcısı Wenger, "Ramsey'in dizinin filmi  çekildi, oynayamayacak durumda. Sonraki milli maç arasının bitimine kadar  oynayabileceğini sanmıyorum. Galler'in, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO  2016) elemelerinin son haftasında Andorra ile yaptığı karşılaşmada yer almak  Gareth Bale gibi ona da pahalıya mal oldu" ifadelerine yer verdi. 
 
Wenger'in kastettiği EURO 2016 elemeleri play-off maçları, 17 Kasım'da  sona erecek. Bu da 24 yaşındaki Ramsey'in, takımını yaklaşık 3 hafta yalnız  bırakacağı anlamına geliyor.