At değil darphane !

At değil darphane !
Güncelleme:

Adına pankartlar açılıyor, tişörtlere resimleri basılıyor, pistlerde rakip tanımıyor, ayakta alkışlanıyor ve çok seviliyor...

Son 12 yarışında hiç geçilmeyen, adına pankartlar açılan, tişörtlere resimleri basılan Cankardeşler, kazancıyla futbolcuları bile solladı. Son olarak Cumhuriyet Koşusu'nu da kazanan 4 yaşlı Arap safkanı, katıldığı 28 yarışın 23'ünde birinci, 3'ünde ikinci, birinde dördüncü olurken, sadece bir kez ilk 4 dışında kaldı. Cankardeşler, 531 günde elde ettiği bu başarılarının karşılığında sahibine 6.34 milyon TL kazandırdı.

Son aylarda, son haftalarda tarihi bir at yazıyor, kazanmanın ne demek olduğunu gösteriyor... CANKARDEŞLER...

Adına pankartlar açılıyor, tişörtlere resimleri basılıyor, pistlerde rakip tanımıyor, ayakta alkışlanıyor ve çok seviliyor.

Yılların atçısı Muzaffer Can’ın sahibi, oğlu Muharrem Can’ın da antrenörü olduğu bu 4 yaşlı Arap safkanı, son olarak Cumhuriyet Koşusu’nu da kazanıp zaferlerine yeni bir halka daha ekledi...

21-011.jpg
Hipodromda fırtına gibi esen Cankardeşler, sahibi Muzaffer Can'a (sağda) milyonlar kazandırdı.

Gelin kazancıyla bazı futbolcuları bile sollayan Cankardeşler’in hipodromlardaki macerasına birlikte bakalım...

YOLUN BAŞINDAYKEN EFSANELEŞTİ
-Yarış hayatına 12 Mayıs 2014’te Bursa’da başlayan Cankardeşler o günden, bugüne tam 28 kez start aldı.
-Bu koşuların 23’ünü kazanıp, 3’ünden ikincilikle, birinden de dördüncülükle ayrıldı. Sadece bir kez ilk dört dışında kaldı.
-531 günlük kariyerinde ise 4 milyon 965 bin 700 liralık yarış kazancı elde ederek şimdiden adını “Zengin Şampiyonlar” arasına yazdırdı...
-Bununla da kalmadı sahibine yarış ikramiyelerinin yanısıra 1 milyon 377 bin 825 liralık yetiştiricilik primini de takdim etti.
-Ve Cankardeşler, 6 milyon 343 bin 525 liralık bir gelirin sahibi oldu. Pistlere veda edince flaş bir aygırlık hayatına imza atacağını da şimdiden gösterdi.

Hürriyet