Oğuz Dağlaroğlu, 586 bin lira kazandı

Oğuz Dağlaroğlu, 586 bin lira kazandı
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Oğuz Dağlaroğlu, Kinowa adlı atı ile servet kazandı.

Futbol kariyerini Sarıyer'de sürdüren Fenerbahçe'nin eski kalecisi Oğuz Dağlaroğlu'nun sahibi olduğu Kinowa adlı at, son 8 ayda katıldığı 8 yarışın 7'sini birinci bitirip diğerinde ikinci oldu ve Dağlaroğlu'na tam 586 bin 500 TL para kazandırdı.

Bugünlerde İzmir'de koşan bir yarış atı, kazandığı gösterişli yarışlarla, göz kamaştırıyor... Kinowa adlı 3 yaşlı İngiliz safkanını özel kılan bir başka faktör de sahibinin Fenerbahçe’nin eski kalecisi Oğuz Dağlaroğlu olması…
 
Son olarak dün Şirinyer Hipodromu’nda Alsancak Koşusu’nda rakiplerine üstünlük sağlayıp, birinciliklerine yeni bir halka eklerken Kinowa, Adana Demirspor ile devre arasında yollarını ayıran ve Sarıyer’in yolunu tutan kaleci Oğuz Dağlaroğlu’nun yüzünü maddi yönden de güldürüyor.
 
Yüksek ikramiyeli koşuları tek tek kazanan ve rakip tanımayan Kinowa, Alsancak Koşusu’nda jokeyi Akın Sözen ile birinciliğe uzanarak  140 bin liralık ikramiyenin de sahibi oldu.
 
YARIŞ KARİYERİ 30 MAYIS 2015'TE BAŞLADI
3 yaşındaki Kinowa (üstte), yarış hayatına 30 Mayıs 2015 tarihinde İzmir’de başladı. Bugüne dek start aldığı 8 yarışta 7 birincilik ve 1 kez de ikincilik elde eden safkan toplam 586 bin 500 TL kazanç elde etti.
 
8 yarışın tamamını İzmir ve Bursa hipodromlarında koşan başarılı safkan kum pistin dışında herhangi bir pistte de start almadı.
 
Oğuz Dağlaroğlu'nun sahibi olduğu diğer yarış atı Mayko da, bugüne dek 6 yarışta start aldı ve 13 bin 300 TL kazandırdı.
 
OĞUZ DAĞLAROĞLU KİMDİR?
1979 İstanbul doğumlu Oğuz Dağlaroğlu, futbola Fenerbahçe altyapısında başladı. 1999'da bu kulüpte profesyonel oldu. 2003'te sarı lacivertli kulüpten ayrıldıktan sonra sırasıyla İstanbulspor, Diyarbakırspor, Sivasspor, Gaziantepspor, Şanlıurfaspor, Kartalspor, Tavşanlı Linyitspor, Akhisar Belediye Gençlik, Adana Demirspor'da forma giydikten sonra bu sezon Sarıyer'e geldi.
 
Yarış dergisi