Barcelona'da 6 oyuncu yolcu !

Barcelona'da 6 oyuncu yolcu !
Güncelleme:

Milli futbolcu Arda Turan'ın da formasını giydiği La Liga'nın zirvesinde bulunan Barcelona'da, 6 isimle yolların ayrılacağı belirtildi.

Barcelona bir yandan şampiyonluğa odaklanmışken diğer yandan gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Milli futbolcu Arda Turan'ın da formasını giydiği La Liga'nın zirvesinde bulunan Barca'da, 6 isimle yolların ayrılacağı belirtildi.

İspanyol Sport Gazetesi'nin haberine göre takımdan ayrılması beklenen isimler Thomas Vermaelen, Adriano, Dani Alves, Marc Bartra, Aleix Vidal ve Douglas.

Bu 6 ismin iyi bir teklif gelmesi halinde takımdan gönderileceği belirtilirken, Premier Lig ekiplerinin bu oyunculardan birkaçıyla temasa geçebileceği bilgi haberlerde yer aldı.

Dani Alves de ayrılacaklar arasında

Sezon başında Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan, Barca'nın transfer yasağı sebebiyle 6 ay oynayamamıştı. Ozak ayından itibaren yeni kulübünde forma giymeye başlayan Arda tartışma konusu olmuştu.

Uzun süren forma hasretini bitirdikten sonra Arda'nın yeterli form düzeyine ulaşmadığını belirten İspanyol gazeteleri özellikle son dönemde 4 maçta 1 puan alan Barcelona'da adeta suçlu ilan edilmişti. Milli futbolcu Ocak ayından bu yana Barcelona formasıyla toplamda 22 maça çıktı 2 gol 3 asistlik performans sergiledi.

İngiliz medyasında Arda'nın Arsenal'in gündemine girdiği ve gelecek sezon Premier Lig'de top koşturacağı iddiaları yer almıştı.