''Hepinize helal olsun''

''Hepinize helal olsun''
Güncelleme:

Tarihi zaferi kılpayı kaçıran Fenerbahçe takımına çok anlamlı bir teselli geldi.

CSKA Moskova karşısında 21 sayı geriden gelip, öne geçmeyi başarsa da Euroleague şampiyonluğunu hakem hatalarıyla kaybeden Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım ve coach Zeljko Obradovic maçtan sonra oyuncularını kutladı: "Hepinize helal olsun"

THY Euroleauge Final-Four’u finalinde CSKA Moskova’ya uzatmalarda yenilerek şampiyonluktan olan Fenerbahçe’de, hem hüzün, hem de gurur yaşanıyor.

İlk yarıyı 20 sayı geride kapayan, ikinci yarıda 21 sayı mağlup duruma düşen, son çeyreğe de 16 sayı farkla geride giren Fenerbahçe’nin 4. periyottaki olağanüstü dönüşü ve maçı kazanma noktasına getirmesi, büyük övgü aldı. Son saniyelerde hakemlerin görmediği iki steps, alınamayan bir ribaunt ve Khryapa’nın çok zor durumda bulduğu basketle maçı uzatmalara taşıması, hakem hatalarının da 5 dakikalık bölümde daha da artarak, temsilcimizin şampiyonluktan olması ise moralleri bozdu.

Maç sonunda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Coach Zeljko Obradovic de, oyuncularının mücadelesini öne çıkaran konuşmalar yaptı.

Başkan Yıldırım, “Hepinize helal olsun, canınız sağ olsun. Siz bizi gururla temsil ettiniz, kupayı da hak ettiniz. Ama engellediler. Seneye kazanacağız bu şampiyonluğu” ifadesini kullanırken, Obradovic de “Bütün sezon inanılmaz bir karakter koydunuz ortaya. Finalin ikinci yarısında da onu yaptınız. Size yakışan buydu. Evet ben de hakkımızdı diyorum, engellediler diyorum. Ama hepinizle gurur duyuyorum” diyerek oyuncularını teselli etti.