Obradovic'in ses kaydı ortaya çıktı ! İnanılmaz teklif...

Obradovic'in ses kaydı ortaya çıktı ! İnanılmaz teklif...
Güncelleme:

Panathinaikos Başkanı Giannakopoulos, Fenerbahçe’nin EuroLeague’i kazanmasının ardından sahibi olduğu newsbomb.gr sitesinde dikkat çeken bir ses kaydı yayınladı.

Panathinaikos’un takım menajeri Manos Papadopoulos ve Dimitris Itoudis’in de katıldığı toplantıda bütçe, maaş ve kontratlar hakkında birçok konunun konuşulduğu duyuluyor. Obradovic, bütçenin 13 milyondan 15 milyona yükseltilip, taraftarın daha az bir bütçeden memnun olmayacağını dile getirirken Giannakopoulos, Yunan oyun kurucu Nick Calathes örneğini vererek Avrupa’da bu tarz bir oyuncuya kimsenin yüksek miktarlı maaş veremeyeceğini açıklıyor.

İlerleyen dakikalarda ise Giannakopoulos, deneyimli çalıştırıcıya takımda kalması için hisselerin %25’ini teklif ediyor fakat Obradovic, bu teklifi reddedip bütçenin 2012 yılı öncesinde de zamanla düştüğünü vurguluyor.

OBRADOVİC NELER DEMİŞTİ...

Obradovic geçtiğmiz gün yaptığı açıklamada, “2012’de yaşanan her şeyi açıkladım. Panathinaikos’ta başardıklarımdan dolayı gururluyum. Geriye dönerek daha çok şeyler söylemek için neden yok. 13 yıl boyunca yaptığım her şeyden gurur duyuyorum. Hayatımda ne olursa olsun Panathinaikos her zaman kalbimde olacak. Şu an ise Fenerbahçe’yle birlikteyim. Üç yıl daha sözleşmem var me burada mutluyum. Taraftarlar ve yönetim, bana saygı duyuyor. Ben de onlara saygı duyuyorum.”ifadelerini kullanmıştı.

Trendbasket