''Aziz Yıldırım ailemi de tehdit etti''

''Aziz Yıldırım ailemi de tehdit etti''
Güncelleme:

Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Eyigüngör 'Tribündeki eşimi ve çocuklarımı tehdit ettiler. Evlatlarımıza saldırdılar. Türk spor tarihie kara leke olarak geçen olayın peşini bırakmayacağım' dedi.

Aziz Yıldırım'ın saldırısına uğrayan Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör olayın peşini bırakmayacağını söyledi. Eyigüngör şunları ifade etti.

Fenerbahçe misafir takımdı. Hoşgeldin diye elini sıkmak için gittim, tokat yedim. Hayati tehlike atlattım. Olayın ardından hala tehdit ediyorlar. Bununla ilgili savcılarımızın da gereğini yapması gerekir.

2006'da Yıldırım işime karşınca F.Bahçe kadın basketbol takımı yöneticiliğini bıraktım. Biim bir husumetimiz yok ama kendisinin bir husumeti varsa bilemem. Fotoğrafa yansıyan kadın eşim. Yanında çocuklarım da vardı ve ailemi tehdit ettiler. Diğer yöneticilerin eşlerine ve çocuklarına da saldırdılar. 110 yıllık bir kulübün başkanı bunu yapıyorsa yazıklar olsun.

Arkadaşlarıma maç öncesi ' Her şeye hazırlıklı olun' demiştim ama bana inanmamışlardı. Emniyet bana koruma verecek. Ben 'Yıldırım gelemez' demedim. Böyle bir şey olsa 11 protokol ve 90 taraftar yeri ayrılacak diye bir resmi evrak yollar mıyız? Fenerli oyuncuları ayarttığımız iddiası yalan. Burası hukuk devşeti. Bugün maça da gideceğim.

Star