Bobby Dixon Galatasaray'a doğru...

Bobby Dixon Galatasaray'a doğru...
Güncelleme:

Pınar Karşıyaka’nın yıldızının kontratı sezon sonunda bitiyor.

İzmir ekibinden senelik 450 bin dolar alan ABD’linin transferi için Cimbom büyük çaba sarf ediyor

AY-YILDIZ’I GiYECEK

Bobby Dixon… Onu Türk basketbolu 2012 yılında tanımaya başladı. Pınar Karşıyaka formasıyla ülkemize adım attı, 1.78’lik boyuna rağmen yaptıklarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı. Şimdi de Türk milli Takımı’nın formasını giymeye hazırlanıyor. Eylül ayında onu büyük ihtimalle Avrupa Şampiyonası’nda ay-yıldızlı formayla izleyeceğiz.

SICAK BAKIYOR

DiXOn’un kontratı ise sezon sonunda bitiyor. Bu sezon düşük bütçeli bir takım kurmak zorunda olan sarı-kırmızılılar, ABD’li yıldız için hemen devreye girdi. Skorer oyuncunun senelik 450 bin dolar kazanması ve bütçeye çok uygun olması sarı-kırmızılıların iştahını kabarttı. milli Takım’da da Ergin Ataman ile çalışacak olan Dixon’un bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

10 MiLYON DOLAR LAZIM!

SARı-kırmızılıların basketbol şubesini bu sezon zor günler bekliyor. Genel borç 4.5 milyon dolar. Domercant’in 450 bin doları ödenmediğinden transfer yasağı var. Erkek takımının 3 aylık, kadın takımının 2 aylık maaşı içerde. Ayrıca ödenmeyen şampiyonluk primleri var. yani potada 10 milyon dolar ödeme yapılmadan gelecek sezon için harekete geçemiyor.

Millet Gazetesi