Büyük şok ! Sezonu kapattı

Büyük şok ! Sezonu kapattı
Güncelleme:

Miami Heat'in yıldızı Chris Bosh, sezonun kalanında sahalara dönmeyecek.

NBA play-off'larında mücadele eden Miami Heat'te yaklaşık 3 aydır forma giymeyen pota altı oyuncusu Chris Bosh, sağlık durumu elverişli olmadığı gerekçesiyle sezonun kalanında sahalara dönmeyecek.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'larında mücadele eden Miami Heat'te yaklaşık 3 aydır forma giymeyen pota altı oyuncusu Chris Bosh, sağlık durumu elverişli olmadığı gerekçesiyle sezonun kalanında sahalara dönmeyecek.

Miami Heat Kulübünden yapılan açıklamaya göre aşırı kan pıhtılaşması nedeniyle 9 Şubat'taki San Antonio Spurs maçından bu yana forma giyemeyen Bosh, sağlığını tehlikeye atmamak için sezonun kalan kısmında takıma katılmayacak.

Kulüp yönetimi ve sağlık ekibinin tedavi sürecinde Bosh ile iş birliği içinde olduğu belirtilerek, 32 yaşındaki oyuncunun en kısa zamanda basketbola dönmesi temennisinde bulunuldu.

Doğu Konferansı yarı final serisinde Toronto Raptors'a karşı 1-0 üstünlüğü bulunan Heat ile iki NBA şampiyonluğu yaşayan Bosh, bu sezon 53 maçta 19,1 sayı, 7,4 ribaunt, 2,4 asist ortalamaları yakaladı.