''Eğer Obradovic varsa...''

''Eğer Obradovic varsa...''
Güncelleme:

Barça karşısında galip gelen F.Bahçe'de yüzler gülüyor.

Barcelona karşısında çok üstün bir oyunun ardından galip gelerek THY Euroleague’de sezona 2’de 2 ile başlayan Fenerbahçe Ülker’de yüzler gülüyor.

İspanyol devi karşısında elde edilen galibiyet, sarı-lacivertli camia tarafından büyük bir mutluluk yaratsa da, oyuncuların bu galibiyeti normal karşıladığı öğrenildi. Obradovic tarafından müthiş bir şekilde motive edilen ve hazırlanan basketbolcuların, Barcelona karşısına galibiyetten emin çıktıkları için maç sonunda da galibiyeti büyütmedikleri ifade edildi.

Fenerbahçe Ülker menajeri Mirsad Türkcan, çok güzel bir atmosferde, çok güzel bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, “Obradovic varsa bunlar normal galibiyetler. Barcelona, Real Madrid, CSKA... Karşımızda kim olursa olsun kazanacağımızı inanıyoruz. Zaten bu takım da sıradan maçları kazanmak için değil, böylesine önemli rakipleri devirmek için kuruldu. Ancak önümüzde çok zorlu maçlar var. Barça maçının üzerinden 48 saat geçmeden Beşiktaş deplasmanına gidiyoruz. Hemen bir sonraki maça konsantre olmak zorundayız” dedi.