Banvit güle oynaya

Banvit güle oynaya
Güncelleme:

Banvit, Euro Cup G Grubu'ndaki üçüncü maçında Makedoya temsilcisi MTZ Skopje Aerodrom takımını 85-61 yendi.

Banvit, Euro Cup G Grubu'ndaki üçüncü sınavında henüz galibiyetle tanışmayan Makedoya temsilcisi MTZ Skopje Aerodrom takımını 85-61 yendi.

İlk 5 dakikası 10-10 beraberlikle geçilen karşılaşmanın ilk periyodu Gordon ve kenardan oyuna giren Davis'in etkili oyunuyla Banvit'in 22-17 üstünlüğüyle bitti.

İkinci periyoda da Banvit, Mejia'nın turnikesiyle başladı. Konuk ekibin, özellikle Gecevski ve Reynolds ile sayı üretmesini sert savunma yaparak önleyen turuncu yeşilliler farkı giderek açmaya başladı ve devreyi Rowland'ın  arka arkaya kazandırdığı basketlerle 45-28 önde kapadı.
Davis'i kenara alan Banvit üçüncü periyoda 17 sayılık skor farkının getirdiği rahatlıkla başladı. Bu dakikadan konuk ekibin  alan savunması yaparak farkın açılmasını engellemek istedi. Ancak bunda başarılı olamadı. Banvit Mejıa, Gordon ve Davis'in etkili oyunlarıyla üçüncü periyodu da 17 sayı farkla önde bitirdi: 62-45.

Karşılaşmanın son periyoduna konuk ekip Reynolds'un 2 sayılık faul atışlarını değerlendirmesiyle başladı: 62-47. Hemen ardından Kostoski takımına 2 sayı  daha kazandırdı. 62-49 Baştan sona Banvit'in üstünlüğüyle geçen karşılaşmada konuk ekibe fazla basket imkanı vermedi ve maç 85-61 Banvit'in üstünlüğüyle sona erdi.