Fenerbahçe Ülker'e çılgın uğurlama !

Fenerbahçe Ülker'e çılgın uğurlama !
Güncelleme:

Fenerbahçe basketbol takımı, Ülker Arena'dan 4'lü Final için Madrid'e uğurlandı...

THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek sarı-lacivertli takıma, Ülker Sports Arena'da uğurlama organizasyonu yapıldı. Havalimanına hareket eden takım otobüsünün arkasından itfaiye aracıyla su döküldü.

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'inde mücadele edecek  Fenerbahçe Ülker, coşkulu bir organizasyonla Madrid'e uğurlandı.
 
Sarı-lacivertli kafile, Ülker Sports Arena'da düzenlenen  organizasyonun ardından, Atatürk Havalimanı'na hareket etti.
 
Başantrenör Zeljko Obradovic yönetimindeki takım, salonda düzenlenen  etkinlikte, maçlarda olduğu gibi sahaya isimleri tek tek okunarak çağrıldı.  "Efsane Final Four'da" yazılı tişörtler giyen oyuncular ve teknik heyet,  yöneticilerle beraber saha içinde kurulan dev platformda poz verdiler. Oyuncular,  Dörtlü Final hatırası olarak hazırlanan dev topa da imzalarını attılar.
 
"Bu hikaye henüz bitmedi" 
 
Fenerbahçe Ülker'in bu sezon THY Avrupa Ligi'nde yaptığı maçların  görüntülerinin izlenmesinin ardından, takım kaptanı Emir Preldzic yaptığı kısa  konuşmada tarihi bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Madrid'de de aynı başarıya  devam edeceğiz ve sizleri gururlandıracağız" dedi.

10-044.jpg
 
Takımın tecrübeli ismi Oğuz Savaş ise büyük mücadele göstererek  hedefledikleri yere ulaştıklarını kaydederek, "Bu hikaye daha henüz bitmedi.  Elimizden gelenin en iyisini yapıp daha iyiyi elde etmeye çalışacağız. Buraya  gelip bizi uğurlayan herkese, gelmek isteyip gelemeyen, bizimle olmak isteyen  herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
 
Kendilerine verilen desteğe teşekkür eden Obradovic, daha yapacak çok  işleri olduğunu vurgulayarak, "İnşallah Madrid'de de başarılı olacağız.  Oyuncularıma da teşekkür ediyorum. Çok iyi bir iş çıkardınız" dedi.

11-009.jpg
 
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin, "Siz bir efsane  oldunuz" şeklinde takıma yönelttiği konuşmasınında, "Size kulübüm, başkanım,  yönetim kurulum ve büyük taraftarımız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.  Temennim odur ki bu işbirliğimiz sonsuza kadar devam etsin. Murat Ülker ve  ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah kupayı alıp döner ve  milletimizin gururu olursunuz. Size başarılar diliyorum, efsane olun gelin"  şeklinde ifadeler kullandı.
 
Yıldız Holding Gıda Grubu Başkanı Mehmet Tütüncü, Fenerbahçe Kulübü ve  Ülker işbirliğinden sonra sarı-lacivertli takımın 5 lig, 3 Türkiye Kupası ve 2  Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandığını, geride kalan 9 sezonda THY Avrupa Ligi'nde  başarıyla mücadele ederek tarihinde ilk kez Dörtlü Final'e yükseldiğini  anımsatarak, "Sizleri yürekten tebrik ediyorum. Bu performans, kamuoyunda  basketbola gösterilen ilgiyi arttırdı. Güle güle gidin, efsane olun gelin" diye  konuştu.

12-003.jpg
 
Suyla uğurlandılar 
 
Sarı-lacivertli kafile, Ülker Sports Arena'dan Atatürk Havalimanı'na  suyla uğurlandı. Takım otobüsü salondan ayrılırken çıkışta bulunan taraftarlar, sarı ve  lacivert renklerdeki kovalarla kafilenin arkasından su döktüler. Otobüsün  üzerine, güvenlik çıkışından sonra da salon dışında bulundurulan itfaiye  aracından su sıkıldı. Kafileyi taşıyan otobüs motorlu polis eskortuyla  havalimanına gitti.

AA