Fenerbahçe yıldız isim için geri sayıma geçti !

Fenerbahçe yıldız isim için geri sayıma geçti !
Güncelleme:

LA Clippers, garanti kontratının 2.1 milyon dolarlık kısmını ödeyip serbest bırakırsa, 31 yaşındaki Sırp yıldız Milos Teodosic Fenerbahçe basketbol takımının yeni yıldızı olacak.

Fenerbahçe’nin Ali Koç başkanlığındaki yeni yönetimi, erkek basketbol takımı için sponsor arayışlarını sürdürüyor. Yeni başkan Ali Koç, Ferit Şahenk ile bir araya gelecek ama bu görüşmeden olumlu bir sonuç çıkması beklenmiyor. SÖZCÜ'nün haftalar önce duyurduğu gibi, sahibi Türk olan ABD'nin popüler yoğurt markası Chobani veya Koç Grubu'nun lokomotif şirketlerinden Arçelik, sarı-lacivertli erkek basketbol takımının yeni destekçisi olacak. Genel Menajer Maurizio Gherardini, yeni yönetimden garanti aldıktan sonra transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Fenerbahçe, yıllardır gündemde olan Milos Teodosic transferini bu yaz bitirebilir. Sırbistan'ın önde gelen haber siteleri Novosti ve Mondo'da yer alan haberlere göre Zeljko Obradovic, NBA ekibi Los Angeles Clippers'tan ayrılması gündemde olan 31 yaşındaki yıldız oyuncuyu takibe aldı. Eğer Clippers, Teodosic'i serbest bırakırsa kontratının garanti olan 2.1 milyon dolarlık kısmını ödeyecek. Bu durumda Sırp oyun kurucunun Avrupa'ya dönmesi ve ilk adresinin Fenerbahçe olması bekleniyor. Clippers'ın kararı, transferde belirleyici olacak.