Galatasaray'a coşkulu karşılama !

Galatasaray'a coşkulu karşılama !
Güncelleme:

Ergin Ataman, Eurocup şampiyonluğunu, kişisel sosyal medya hesaplarından hep kazanmaları gereken maç sayılarıyla hatırlattı

İstanbul’da 14 farkla mağlup ettiği Gran Canaria’ya aynı fark şansını tanısa da, uzatmada hedefine ulaşarak Eurocup finaline adını yazdıran Galatasaray Odeabank’ta büyük başarının sevinci yaşanıyor.
 
Tarihi başarı sonrası övgülerde aslan payını da aynı zamanda A Milli Takımımız’ın başında bulunan Ergin Ataman alıyor. Deneyimli çalıştırıcı, sezon içinde yaşanan aksaklıklar, maddi sıkıntılar, art arda gelen sakatlıklar ve ayrılıklara rağmen takımını ayakta tutmak ve en önemli hedef olarak koydukları Eurocup şampiyonluğuna ulaşmak için sürekli hedefi hatırlatıyor, sosyal medya hesaplarından kupa için kalan maç sayısını paylaşıyordu.

Ergin Ataman dün yine o rakamı hatırlattı. Evet; Galatasaray’a gelecek sezon Euroleague kapılarını açacak olan Eurocup şampiyonluğu için sadece 2 maç kaldı. 
 
Gran Canaria zaferi sonrası Ataman da buna vurgu yaparak, “Büyük bir hedefle yola çıktık, oyuncularımızı inandırdık. İspanya’da çok zor bir maç oynadık, belli bölümlerde istediğimizi yapamadık. Ancak bizi bu noktaya getiren özelliğimiz, yani inancımız ve pes etmeyişimizin ödülünü aldık. Strasbourg finali hakkında henüz konuşmadık. Ancak biz rakip kim olursa olsun bu kupayı kazanmayı amaçladık, bunu yapacağız” dedi.
 
Galatasaray Odeabank kafilesi dün İstanbul’a dönerken Genel Menajer Ömer Yalçınkaya da tüm ekibi kutladığını söyledi. Yalçınkaya, “İspanya’ya giderken yönetimimizin özel uçakla seyahati organize etmesi, bize ne kadar inandıklarının göstergesiydi. Sporcularımız da kendilerine yakışanı yapıp, Galatasaray’ı finale taşıdı. Finalde ikinci maçı evimizde oynayacağız. İnanıyoruz, o kupayı Abdi İpekçi’de kaldıracağız” diye konuştu.