Galatasaray'da fatura Ataman'a kesildi

Galatasaray'da fatura Ataman'a kesildi
Güncelleme:

Son dönemde başarısız olan ve taraftarla kapışan Ataman yolcu. Seneye Oktay Mahmuti geliyor..

Cimbom'da potada değişim yakın... Bu sezona büyük umutlarla giren sarı-kırmızılılar özellikle THY Euroleague'de büyük hüsran yaşamıştı. Eleştirilerin hedefindeki isim olan koç Ergin Ataman'ın tribünlerle olan gerginliğinin giderek artması da gündeme damga vurdu. Yönetimin sezonu Ataman ile tamamlayacağı öğrenildi. Ancak önümüzdeki yıl takım eski koç Oktay Mahmuti'ye teslim edilecek. Ayrıca bütçesi de düşürülecek.

AYSAL YOLLAMIŞTI
Oktay Mahmuti, Aslan'ın koç listesinde ilk sırada yer alıyor. Mahmuti son haftalarda TT Arena'daki futbol maçlarını izlerken, adı gündemdeyken Abdi İpekçi'ye ise gelmeyi tercih etmiyor. 2012'de Ünal Aysal ile ters düştüğü için kulüpten gönderilmişti..

ATAMAN'DAN İDDİALARA CEVAP

Galatasaray Odeabank’la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Ergin Ataman, özellikle yurtdışında kendisiyle ilgili çıkan iddialara cevap verdi.

GALATASARAY İLE 5 YIL DAHA

Adı sık sık İtalyan ekibi EA7 Olimpia Milano’yla anılan 51 yaşındaki çalıştırıcı Galatasaray'da kalıp kalmayacağını açıkladı: "A Milli Basketbol Takımı dışında, geçen sezon Eurocup şampiyonluğundan sonra hiçbir kulüple konuşmadım. Milli takımı da ancak kulübümle beraber devam edebileceğimi belirtip kendilerinden gelen 3 yıllık sözleşme teklifini redettim. Bunun dışında benim hedefim G.Saray’da 5 yıl daha devam etmek ancak sezon sonu kontratım bitiyor. Kulübüm benimle devam etmek istemezse o zaman Avrupa’dan gelecek en iyi teklifi değerlendirirrim. Ama şu ana kadar böyle bir teklif de görüşme de olmadı. EA7 Olimpia Milano konusunda da Milano’ya şimdiye kadar sadece tatile gittim. Yani onlarla da şimdiye kadar herhangi bir görüşme içersinde yer almadım."

Fotomaç