Kerem Acıbadem’de

Kerem Acıbadem’de
Güncelleme:

Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, Kerem Tunçeri’yi kadrosuna kattı

Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’ndeki imza töreni ile Milli Basketbolcu Kerem Tunçeri’yi kadrosuna kattı

Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, Milli Basketbolcu Kerem Tunçeri’yi kadrosuna kattı.  Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde dün gerçekleşen imza törenine Kerem Tunçeri, Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Şahin ve Baş Antrenör Prof. Dr. Alp Bayramoğlu katıldı.

Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şahin imza töreninde yaptığı konuşmada, “Kurulduğumuz ilk sene şampiyon olarak 1. Lig’e çıkan takımımızın hedefi bu sene de aynı başarıyı tekrarlayarak Süper Lig’e çıkmak. Misyonumuz alt yapılarda  Türk Milli Takımlarına oyuncu kazandırmak ve A takımımızla da ülkemizi Avrupa Kupalarında en iyi şekilde temsil edebilmektir. Kerem Tunçeri gibi önemli bir ismi kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Kerem’in Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı’nın hedeflerine ulaşmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.
Kerem Tunceri ise “Uzun vadede Türk basketbolunun önemli bir parçası olacağına inandığım Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü ile Süper Lig’e yükselmek için zorlu bir mücadelenin içine giriyoruz. Keyifli ve başarılı bir sezon geçirmeyi diliyorum” diye konuştu.