Korona virüsün basketbol dünyasının etkileri Basketbol Güncel'de

Korona virüsün basketbol dünyasının etkileri Basketbol Güncel'de
Güncelleme:

Ünlü basketbolcular ve spor insanlarının ertelenen en önemli basketbol ligleri hakkındaki değerlendirmeleriyle, korona virüsün basketbol dünyasına etkilerinin konuşulduğu “Basketbol Güncel” 17 Mart Salı (bu akşam) saat 20:00’de S Sport’ta tekrar yayınıyla izleyicilerle buluşuyor.

Tüm dünyada yaşanan ve spor dünyasını da etkileyen korona virüs haberlerinin ardından S Sport ve S Sport Plus’ta yayınlanan Basketbol Güncel programında basketbol dünyasında yaşanan son gelişmeler sporseverlerle buluştu. S Sport sunucusu Deniz Aksoy sordu; Türk spor basının tecrübeli ismi Yiğiter Uluğ ve NBA yorumcusu Orkun Çolakoğlu cevapladı.

Korona virüsün (COVID-19) son etkilerini masaya yatıran başarılı yorumcular ertelenen basketbol ligleri arasında yer alan NBA, EuroLeaque, EuroCuo, Basketball CL, Şampiyonlar Ligi, Euro Cup, ABA Liga, Polonya Ligi, Yunanistan Ligi, Ukrayna Ligi, Fransa Ligi, Almanya Ligi, Hollanda Ligi Romanya Ligi Slovakya Ligi, Finlandinya Ligi, Slovenya Ligi, Finlandinya Ligi, VTB, NCAA, EuroLeaque Women, Kadınlar EuroCup, İsrail Ligi, Avusturya Ligi, ACB İspanya Ligi ve İtalya Ligi’ne dair tüm merak edilenleri özel canlı yayın bağlantıları ile masaya yatırdı.

Cedi Osman ilk kez S Sport’a konuştu

Konuyla ilgili S Sport’a bağlanan ve yaşananları aktaran Cleveland Cavaliers oyuncusu Cedi Osman ve basketbol yorumcusu Kaan Kural NBA’deki son gelişmeleri değerlendirdi.

Cedi Osman,  korona virüs hakkında S Sport’a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘’Ligin ertelenmesi bizi çok etkiledi. Evden çıkamıyoruz. 12 gün önce NBA maçında Utah Jazz’le karşı karşıya  gelmiştik. Pazartesi gününe kadar evde kalmamız söylendi. Herkes takımda sağlıklı durumda. Şu anda gelecek planlarını bekliyoruz. Bu durumdan herkes çok fazla etkilendi.”

Korona virüs hakkında ise ‘’Bizim elimizden gelen tek şey doktorların ve bilim adamların dediklerine uymak. Bu olayda sadece benim veya sizin dikkat etmeniz gerekmiyor. Herkesin dikkat etmesi lazım. Çok fazla panik yapmayalım ve doktorları dikkate alalım. Hep birlikte bu sorunun üstesinden geleceğiz.’’

Milli Takım’da Tekrar Oynamak İçin Sabırsızlanıyorum

A Milli Takımdaki yeni sinerjiye değinen NBA’deki temsilcimiz Cedi Osman, ‘’Milli takımla iyi bir jenerasyon yakaladık. Ben elimden geldiği kadarıyla katkı veriyorum ve her zamanda vereceğim. Bir an önce milli takım maçlarında, arkadaşlarımla beraber oynamak için sabırsızlanıyorum. Milli Takım’daki beraberlik  çok farklı. Korona virüs yüzünden ne zaman oynayacağımız belli değil. Umarım bir an önce geçer ve birlikte oynarız.’’ dedi.

Programda ayrıca Darüşşafaka Tekfen Basketbol Antrenörü Selçuk Ernak ve TOFAŞ Antrenörü Orhun Ene Eurocup’ı değerlendirirken, UNICS KAZAN oyuncusu Jordan Theodore Eurocup’ta ve Rus takımında yaşananları anlattı.

Olimpia Milano Medya Menajeri Claudio Limardi takımın içindeki güncel gelişmelerden bahsederken, İspanya’daki temsilcimiz Real Betis Oyuncusu Kenan Sipahi İspanya’daki durum hakkında bilgi verdi.

Euroleague’in en değerli koçlarından olan CSKA MOSKOVA antrenörü Dimitris İtoudis hem Rusya hem de Euroleague hakkında açıklamalar yaptı.

Anadolu Efes Takım Antrenörü Ergin Ataman da S Sport stüdyosuna bağlanarak COVID-19 hakkındaki görüşlerini bildirdi.

Basketbol dünyasında ertelenen müsabakaları ve basketbolcuların son durumlarını değerlendiren “Basketbol Güncel” tekrar programıyla 17 Mart Salı (bu akşam) saat 20.00’de S Sport’ta olacak.

“Basketbol Güncel” başta olmak üzere birçok programın tekrarını S Sport Plus kullanıcıları, tekrar izle seçeneği ile Apple TV ve Google Chromecast üzerinden geniş ekranda izleyebiliyor.

Etiketler basketbol güncel