Nikola Mirotic hastanelik oldu !

Nikola Mirotic hastanelik oldu !
Güncelleme:

NBA takımlarından Chicago Bulls'ta Bobby Portis ve Nikola Mirotic antrenmanda birbirine girdi.

Dün gece yapılan antrenmanda pozisyon mücadelesi veren takımın iki uzunu Bobby Portis ile Nikola Mirotic arasında yaşanan gerginlik, Portis'in Mirotic'i hastanelik etmesiyle sonuçlandı.

Antrenmandan sonra Mirotic'in fark etmediği bir anda gelerek tecrübeli oyuncuya yumruk atan Portis, Mirotic'in yüzündeki kemiklerde, üst çenesinde kırıklar olduğu ve kafa travması nedeniyle hastaneye kaldırılmasına neden oldu.

Mirotic'in iki kere Portis'in üzerine yürüdüğü, daha sonra yumruk yediği söyleniyor.

Eurohoops’un haberine göre; Mirotic yumruğu yedikten sonra birkaç dakika yerde yatmak zorunda kaldı.

Uzun süredir sürtüşme yaşayan ikilinin yaşadığı olaydan sonra Mirotic'in haftalarca parkelerden uzak kalması, Portis'in ise ciddi disiplin cezalarıyla karşılaşması bekleniyor.

Bulls'un Portis'in kontratını fesh etme hakkı bulunuyor.

Bulls aynı zamanda Mirotic'in büyük ihtimalle ameliyat olacağını açıkladı.

NBA'de şok sakatlık !NBA'de şok sakatlık !

 

GENEL MENAJER ŞAHİT OLDU

Chicago Bulls Genel Menajeri Gar Forman’ın da kavga anında olay yerinde bulunduğu ve yaşananlara şahit olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz sezonu maç başına 10.6 sayı ve 5.5 ribaund ortalamaları ile tamamlayan 26 yaşındaki Mirotic, Chicago Bulls ile olan sözleşmesini yıllık 12.5 milyon Euro karşılığında uzatmıştı. 22 yaşındaki Portis ise geçtiğimiz sezonu 6.8 sayı ve 4.6 ribaund ortalamaları ile tamamladı.

Uzun forvet pozisyonunda oynayan iki basketbolcunun bu sezon formayı kapmak için savaş vermesi bekleniyordu. Ancak bu savaşı performans dışına taşıyan Portis, Mirotic’e attığı yumruk ile sportif rekabetin dışına çıktı.