Obra'dan galibiyet formülü

Obra'dan galibiyet formülü
Güncelleme:

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic, "Rakibimizin (Strasbourg) basketbol felsefesi çok net ve onları yenebilmek için çok iyi oynamamız gerekiyor" dedi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko  Obradovic, THY Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın konuk edecekleri Fransa'nın  Strasbourg takımını yenmeleri için iyi oyun sergilemeleri gerektiğini söyledi.
 
Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesine yarınki maçla ilgili  değerlendirmede bulunan Obradovic, "Rakibimizin basketbol felsefesi çok net ve  onları yenebilmek için çok iyi oynamamız gerekiyor" dedi.
 
Fransa'da oynadıkları karşılaşmada Strasbourg'un kendilerini rahat bir  şekilde mağlup ettiğini hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Daha sonra da iyi bir  takım olduklarını kanıtladılar; harika bir Real Madrid maçı oynadılar ve 20 sayı  geriden gelerek Kızılyıldız'ı mağlup ettiler. Çok ciddi bir takıma karşı  oynayacağız. Çok iyi oyuncuları var ve iyi bir antrenörle nasıl oynamaları  gerektiğini biliyorlar" ifadelerini kullandı.
 
Sarı-lacivertli oyun kurucu Ali Muhammed ise yarınki mücadeleye en iyi  şekilde hazırlandıklarını vurgulayarak, "Fransa'da oynadığımız maçta neler  olduğunu çok iyi biliyoruz. Karşılaşmayı kazanmak için farklı bir oyun ortaya  koymak istiyoruz" diye konuştu.