Pembe giyene ücretsiz bilet !

Pembe giyene ücretsiz bilet !
Güncelleme:

EuroLeague'in ikinci haftasında Zalgiris Kaunas'ı ağırlayacak olan Anadolu Efes, karşılaşmaya pembe kıyafetle gelen kadınları maça ücretsiz alacak.

Sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası, THY EuroLeague'e de deplasmandaki FC Bayern Münih galibiyeti ile başlayan Anadolu Efes, EuroLeague'in ikinci haftasında Zalgiris Kaunas'ı ağırlayacak. Bu karşılaşmaya pembe kıyafetle gelen kadın basketbol severler mücadeleyi ücretsiz izleyecek.

Sezon başından bu yana oynadığı dört resmi maçı da kazanan Anadolu Efes'in Zalgiris Kaunas'ı konuk edeceği karşılaşmada "Pembe Top Sahada" projesi de beşinci kez gerçekleştirilecek. Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi iş birliği ile meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top, projenin gönüllü destekçisi, başarılı oyuncu Özge Özpirinçci'nin elinden havalanacak. Ayrıca bu önemli projeye destek olmak için Sinan Erdem Spor Salonu'na pembe kıyafetleri ile gelecek kadın basketbol severler, maç bileti için ücret ödemeyecek.

Anadolu Efes'in THY EuroLeague 2018-2019 sezonunda ilk kez ev sahibi olacağı karşılaşma, 17 Ekim Çarşamba günü Sinan Erdem Spor Salonunda 20.00'de başlayacak. Anadolu Efes, Avrupa kupalarında rakibini İstanbul'da dokuzuncu kez konuk edecek.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ HAVA ATIŞINI PEMBE TOP İLE YAPACAK

Her yıl Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Anadolu Efes'in THY EuroLeaguede ev sahibi olduğu ilk karşılaşmada gerçekleştirilen Pembe Top Sahada projesi, Anadolu Efes-Zalgiris Kaunas maçına farklı bir heyecan katacak.

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle meme kanseriyle mücadele konusunda kadınları bilinçlendirmek ve erken tanı farkındalığı oluşturmak için gerçekleştirdiği Pembe Top Sahada projesi beşinci yılında yeniden "Erken Tanı Hayat Kurtarır" diyecek. Bugüne kadar Beren Saat, Bergüzar Korel, Sinem Kobal ve Elçin Sangu'nun gönüllü destekçileri olduğu projenin bu yılki destekçisi Özge Özpirinçci, karşılaşmanın hava atışını Pembe Top ile yapacakken Sinan Erdem Spor Salonundaki tüm basketbol severler de "Erken Tanı Hayat Kurtarır" mesajına destek verecek.

PEMBE KIYAFET TERCİH EDEN KADINLARA ÜCRETSİZ MAÇ BİLETİ

Pembe Top Sahada projesine özel etkinlik, yarışma ve sürprizlere de sahne olacak bu karşılaşmada kadın basketbol severleri mutlu edecek başka bir uygulamaya da imza atacak. Pembe Top Sahada projesine destek vermek için Sinan Erdem Spor Salonu'na pembe kıyafet ile gelen kadın taraftarlar, maç bileti için ücret ödemeyecek.

Seçiniz...