Şemsettin Baş Bursaspor'da

Şemsettin Baş Bursaspor'da
Güncelleme:

Bursaspor, kadın voleybol takımının başına Emin İmen'i, erkek basketbol takımının başına da Şemsettin Baş'ı getirdi.

Bursaspor, 3'üncü Lig'de mücadele edecek kadın voleybol takımının başına Emin İmen'i, 2'nci Lig'de şampiyonluğu hedefleyen erkek basketbol takımının başına da Şemsettin Baş'ı getirdi.

İmza töreninde konuşan Bursaspor Amatör Şubelerden Sorumlusu yönetici Halil Özyürek, "Kulüp olarak futbol dışında da iddialı olmak için bugün ilk adımımızı atıyoruz. Kadın voleybolunda Bursa'ya 2014-2015 sezonunda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'yla CEV Challenge Cup şampiyonluğunu getiren Emin İmen ile anlaştık. Erkek basketbol takımında ise geçtiğimiz sezon mütevazı kadro ile takımı play off'a taşıyan Şemsettin Baş ile devam etme kararı aldık. Bu sezon iki branşta da hedefimiz şampiyonluk. Basketbol Takımımıza menajer olarak Tofaş'ın efsane kaptanlarından Murat Konuk'u getirirken, marketing sorumluluğuna ise Nedim Hızlıateş'i getirdik" dedi.
Halil Özyürek, basketbol takımının maçlarını 7 bin 500 seyirci kapasiteli Nilüfer Salonu'nda oynayacağı ve bu maçlar için kombine bilet satılacağını, voleybol takımının maçlarının ise Cengiz Göllü Salonu'nda oynanacağını duyurdu.
 
Basketbol antrenörü Şemsettin Baş, "Bu yıl 2 ay erken başlıyoruz. Bu nedenle avantajlıyız. Camia olarak Bursaspor markasıyla üst sıraları hedefliyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Beklentilerin farkındayız. Bunları yerine getirmek istiyoruz. Bursa'da ve Bursaspor'da olmaktan mutluyum" dedi.
Bayan Voleybol Takımı Baş antrenörlüğüne getirilen Emin İmen, "Sayın başkanımız ve Recep Bölükbaşı nezninde tüm yönetime bu büyük camiada bana şans verdikleri için teşekkür ediyorum. Bursa'ya Challenge Cup'ı getirirken bizlere büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile yönetim kuruluna da birkez daha teşekkür ediyorum. 1976-76 sezonunda Bursaspor'un voleybolcusuydum. 2000- 2001'de antrenörlüğünü yaptım. Şimdi Bursaspor'u üst liglere taşımak, Avrupa'da başarılı olmak için çaba harcayacağım" dedi.