Sıradaki rakip Fransa !

Sıradaki rakip Fransa !
Güncelleme:

5 maçın 4'ünü kazanan Potanın Perileri, bugün Fransa karşısına çıkıyor.

Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı 5 maçın 4'ünü kazanan Potanın Perileri, bugün Fransa karşısına çıkıyor. Milliler, kazandığı takdirde çeyrek finali garantileyecek

Son iki Avrupa Şampiyonası’nda kürsüye çıkmayı başaran A Milli Kadın Basketbol Takımımız, bu yıl da hedefine emin adımlarla ilerliyor. İkinci tur ilk maçında Karadağ’ı farklı deviren Potanın Perileri, bugün 21.30’da son Avrupa Şampiyonası finalisti Fransa karşısına çıkacak. Macaristan’ın Debrecen kentindeki mücadele NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.

Güven geldi

Önemli maç öncesi takım kaptanı Birsel Vardarlı, gruptan çıkmak için mutlaka bir galibiyet daha almak zorunda olduklarını belirterek, “İşler biraz karışık. Herkes herkesi yenebiliyor. Karadağ maçını da kazanarak güvenimizi artırdık” dedi. 

Coach Ekrem Memnun da henüz istedikleri seviyeye çıkamadıklarını ifade ederek, “Öncelikle Olimpiyatlar’a katılma hakkını hedefliyoruz. İstediğimiz kadar iyi oynamıyoruz ama 5 maçın 4’ünü kazandık. Daha iyiye gidiyoruz ama turnuva sertleşti. Savunmamız iyi, hücumda bazı sıkıntılarımız var. Avantajımız takımın kazanma kültürü ve alışkanlığı olması. Mücadeleyi hiç bırakmıyoruz. Kalan iki maç öncesi göbeğimizi kendimiz kesmeye çalışacağız” diye konuştu.

FRANSA: Yacoubou, Miyem, Tchatchouang, Gruda, Epoupa, Dumerc, Michel, Cata-Citiga, Skrela, Ciak, Salagnac, Lardy
TÜRKİYE:Tilbe, Ayşe, Şaziye, Sanders, Pınar , Birsel, Cansu, Olcay, Tuğçe, Nevriye , Bahar, Işıl
SAAT: 21.30
YAYIN:LİGTV 3 / NTV Spor
SALON:Fönix Hall