Ergin Ataman: "Galatasaray'ı satmadım"

Ergin Ataman: "Galatasaray'ı satmadım"
Güncelleme:

UltrAslan, ‘3-5 çapulcu’ sözleri için sert bir bildiri yayınlayıp, ‘istifa’ çağrısını yineledi. Ergin Ataman, ‘Ben sadece bir grubu kastettim’ dedi, istifayı düşünmediğini açıkladı

Galatasaray Odeabank'ta antrenör Ergin Ataman ile ultrAslan arasındaki gerilim tırmanıyor. Fenerbahçe yenilgisi sonrası taraftarın 'istifa' çağrısına, "Bunun kararını 3-5 çapulcu değil Galatasaray Yönetim Kurulu verecek" diyen Ataman'ın 'çapulcu' ifadesine ultrAaslan'dan çok sert yanıt geldi. Gruptan yapılan açıklamada, "...Bundan sonra her salon önce rakiplere sonra sana cehennemdir" denirken Ataman'dan derhal istifa etmesi istendi.

G.SARAY'I ASLA SATMADIM

Ergin Ataman ise 'çapulcu' sözlerine açıklık getirdi. "Real Madrid karşısında 15 sayı öndeyken de aynı grup 'Yönetim istifa, Ataman istifa' diyordu. Galatasaray taraftarı beni istediği gibi protesto edebilir. Ama bu ihanettir. Benim çapulcu dediğim taraftar sadece o grup" diyen Ataman, geri adım atmayacağını da belirterek, "İstifayı kesinlikle düşünmüyorum. Ben Galatasaray için Milli Takım'ı reddettim. Bu takımı asla satmadım" ifadelerini kullandı.

EUROLEAGUE ÇEKİMİNE KATILDI

Ergin Ataman dün kulübe giderek Euroleague'in çekimine katıldı. Sarı- kırmızılı yönetimin, Ataman'ın görevine son vermek gibi bir düşünce içinde kesinlikle olmadığı belirtiliyor. Başkan Dursun Özbek'in bugün yapılacak haftalık yönetim kurulu toplantısında Ataman ile bir görüşme yapabileceği de gelen haberler arasında...

SEBEP F.BAHÇE HEZİMETİ

Antrenör Ergin Ataman'a yönelik taraftar tepkisinin en büyük nedeni Fenerbahçe karşısında bu sezon ligde ve Avrupa'da oynanan 4 maçın da kaybedilmesi... Yapılan hatalı transferler ve yüksek bütçeye rağmen başarılı olunamaması da tribünlerin sabrını taşırdı.

Fotomaç